PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2008-06-74-2454 NN 74/2008

• Za vrijeme proizvodnog procesa, u vrijeme kada se očekuje da će broj kolonija stafilokoka biti najveći


Stranica 2008-06-74-2454 NN 74/2008

• Poboljšanja higijene proizvodnje i izbora sirovina. Ako se otkriju vrijednosti >105 cfu/g, ta serija sira se mora ispitati na prisutnost stafilokoknih enterotoksina.


Stranica 2008-06-74-2454 NN 74/2008

• Sirevi načinjeni od mlijeka koje je termički obrađeno na temperaturi nižoj od temperature pasterizacije 7, te zreli sirevi načinjeni od mlijeka ili sirutke koji su pasterizirani ili još jače termički obrađeni7Koagulaza pozitivni stafilokoki


Stranica 2008-06-74-2454 NN 74/2008

• Nedozreli meki sirevi (svježi sirevi) načinjeni od mlijeka ili sirutke koji su pasterizirani ili još jače termički obrađeni 7Koagulaza pozitivni stafilokoki


Internet NN 74/2008
• Poboljšanja higijene proizvodnje. Ako se otkriju vrijednosti >105 cfu/g, ta serija sira se mora ispitati na prisutnost stafilokoknih enterotoksina.

Internet stranice NN 74/2008
• Maslac i vrhnje načinjeni od sirovog mlijeka ili mlijeka koje je termički obrađeno na temperaturi nižoj od temperature pasterizacijeE. coli 5

Internet stranice NN 74/2008 • Provjera djelotvornosti termičke obrade i prevencije rekontaminacije
Internet stranice NN 74/2008 • Poboljšanja higijene proizvodnje. Ako se otkriju vrijednosti >105 cfu/g, ta serija sira se mora testirati na prisutnost stafilokoknih enterotoksina.
Internet stranice NN 74/2008 • Dehidrirana hrana za dojenčad i hrana za posebne medicinske namjene (za djecu mlađu od šest mjeseci) Enterobacteriaceae
Internet stranice NN 74/2008 • Poboljšanje higijene proizvodnje da bi se minimalizirala kontaminacija 9
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 74/2008 • Poboljšanje higijene proizvodnje da bi se minimalizirala kontaminacija
Informacije NN 74/2008 • Dehidrirana hrana za dojenčad i hrana za posebne medicinske namjene (za djecu mlađu od šest mjeseci)Bacillus cereus
Poslovne stranice NN 74/2008 • Poboljšanje higijene proizvodnje. Prevencija rekontaminacije. Izbor sirovina.
Pregledi NN 74/2008 • 3 Primjenjuje se najnovije izdanje norme (međunarodna ili odgovarajuća hrvatska norma).
Besplatno NN 74/2008 • 4 Ovaj se kriterij ne odnosi na proizvode namijenjene za daljnju obradu u prehrambenoj industriji.
Glasnik NN 74/2008 • 6 Za sireve koji ne pogoduju rastu i razvoju bakterije E. Coli, broj kolonija E. Coli je obično najveći na početku razdoblja dozrijevanja, a kod sireva koji pogoduju rastu i razvoju bakterije E. Coli to je obično na kraju razdoblja sazrijevanja.
Propis NN 74/2008 • 7 Osim sireva za koje proizvođač može dokazati nadležnom tijelu i/ili drugim tijelima nadležnim za provođenje inspekcije da proizvod ne predstavlja rizik glede stafilokoknih enterotoksina.
Propis NN 74/2008 • 9 Usporedno testiranje Enterobacteriaceae i E. sakazakii provodit će se ako nije uspostavljena korelacija između ovih mikroorganizama na razini pojedinačnog plana objekta. Za svaki proizvod u kojem su izolirane Enterobacteriaceae, cijela serija mora biti testirana na prisutnost E. sakazakii. Odgovornost je na proizvođaču da na odgovarajući način pokaže nadležnom tijelu i/ili drugim tijelima nadležnim za provođenje inspekcije korelaciju između Enterobacteriaceae i E. sakazakii.
Propis NN 74/2008 • 10 1 ml inokuluma se stavlja u petrijevu zdjelicu promjera 140 mm, ili u tri petrijeve zdjelice promjera 90 mm.
Propis NN 74/2008 • Navedene granične vrijednosti odnose se na svaku ispitivanu jedinicu uzorka
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 26/09, Broj 137/05, Broj 112/04, Broj 36/00, Broj 48/91, Broj 70/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled