PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-bombonski-proizvodi-mogu-se-tfkp NN 90/1996

• Količina boje ne smije biti veća od 0,3%, osim za draže bombone i draže žvakaću gumu, kod kojih količina boje ne smije biti veća od 0,1%, računano na masu proizvoda.


Stranica 1996-10-90-1593 NN 90/1996

• Količina suhe tvari ekstrakta ljekovitog bilja ne smije biti veća od 5%, računano na masu proizvoda.


Internet NN 90/1996

• U proizvodnji bombonskih proizvoda može se kao sredstvo za konzerviranje upotrijebiti 0,15% sorbinske kiseline odnosno odgovarajućih količina natrijeve, kalijeve i kalcijeve soli sorbinske kiseline.


Internet stranice NN 90/1996

• U proizvodnji bombonskih proizvoda za održavanje svježine mogu se upotrijebiti sorbitol, glicerin i invertaza.


Internet stranice NN 90/1996
• Za postizanje okusa, u proizvodnji bombonskih proizvoda mogu se upotrijebiti: vinska, limunska, jabučna, octena, askorbinska i mliječna kiselina te njihove odgovarajuće soli.

Internet stranice NN 90/1996
• Za postizanje površinskog sjaja draže bombona i draže žvakaće gume mogu se upotrijebiti sredstva na bazi parafina, voskova, šelaka, jestive masti i talka te njihove mješavine.

Internet stranice NN 90/1996 • Šećeri koji se, prema odredbama ovog pravilnika, upotrebljavaju u proizvodnji bombonskih proizvoda jesu: saharoza, dekstroza (bezvodna ili monohidratna), invertni šećer, škrobni sirupi, fruktoza i laktoza.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 90/1996 • U proizvodnji bombonskih proizvoda, kao zamjena za šećere iz stavka 1. ovog članka, mogu se upotrijebiti sorbitol, manitol i ksilitol, izomalt, maltitol, maltitol-sirup, laktitol i polidekstroza.
Poslovne stranice NN 90/1996 • Bombonskom masom, prema ovom pravilniku, smatra se poluproizvod dobiven od šećera propisanih ovim pravilnikom, uz dodatak sredstava za postizanje izgleda, okusa i mirisa svojstvenih pojedinim vrstama bombonske mase.
Pregledi NN 90/1996 • Bombonskoj masi mogu se dodavati prirodne ili umjetne boje i prirodne, prirodno identične ili umjetne arome u količinama propisanim odredbama članka 78. ovog pravilnika.
Glasnik NN 90/1996 • Nije dopušteno proizvoditi i stavljati u promet bombonske proizvode koji sadrže:
Novo NN 90/1996 • 5) škrob ili brašno i druge slične sirovine radi punjenja proizvoda i povećanja mase proizvoda, osim ako ovim pravilnikom nije drugačije određeno,
Poslovi NN 90/1996 • Bombonski proizvodi mogu se stavljati u promet na malo u rinfuzi samo u specijaliziranim prodavaonicama, a u ostalim trgovinama na posebno izdvojenom mjestu.
Poticaji NN 90/1996 • Posude iz kojih se odmjeravaju bombonski proizvodi u rinfuzi moraju imati deklaraciju iz članka 6. ovog pravilnika.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 44/03, Broj 91/92, Broj 177/04, Broj 142/04, Broj 95/03, Broj 14/08


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled