PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-dobro-nauciti-vrste-kobasica-jkdk NN 112/2004

• Znati sve o izboru sirovine, procesima obrade i ostalim fazama rada u proizvodnji kuhanih kobasica


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Usvojiti znanja o proizvodnji polutrajnih kobasica, široki asortiman polutrajnih kobasica i znati ih svrstati u grupe.


Internet NN 112/2004

• Usvojiti znanja o izradi ovih proizvoda jer to su proizvodi tj. proizvodnja u koju se učenici mogu uključivati.


Internet stranice NN 112/2004

• Shvatiti posebnost, zahtjevnost proizvodnje trajne robe, uspješnost proizvodnje i kako ona ovisi i teorijskim znanjima.


Internet stranice NN 112/2004
• Usvojiti znanja o proizvodnji, svojstvima masti, vrste masti na tržištu

Internet stranice NN 112/2004
• Usvojiti znanja o proizvodnji i svojstvima te vrstama konzervnih proizvoda za rad u industrijskim objektima proizvodnje tih proizvoda.

Internet stranice NN 112/2004 • Usvojena znanja iz kompletne teorije mesarstva koriste učeniku danas na praksi u mesnici, a sutra kao samostalnom mesaru. Kada se zna struka, onda je lakša i komunikacija s kupcem. Pojam dodataka i njihova podjela, svojstva dodataka, sredstva za vezanje vode, mase (polifosfati, emulgatori, škrob, želatina), začini, podjela, aktivne supstance začina, vrste začina za mesarstvo
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Pojam, svojstva, vrste, izbor sirovine, kuhanje, usitnjavanje, pravljenje nadjeva, toplinska obrada, uskladištenje, greške kuhanih kobasica, proizvodnja nekih predstavnika
Poslovne stranice NN 112/2004 • Pojam, svojstva, predstavnici. Izrada, pojam mesnog tijesta, faze rada u proizvodnji obarenih kobasica, izrada nekih predstavnika, greške obarenih kobasica
Pregledi NN 112/2004 • Pojam, svojstva, predstavnici, tehnološki proces proizvodnje po fazama, greške kobasica, proizvodnja nekih predstavnika polutrajnih kobasica.
Glasnik NN 112/2004 • Pojam, svojstva, vrste, tehnologija proizvodnje po fazama. Fermentacija trajne robe, uvjeti fermentacije, greške trajnih kobasica, proizvodnja nekih predstavnika.
Novo NN 112/2004 • Pojam, podjela, predstavnici. Tehnološki proces proizvodnje polutrajnih suhomesnatih proizvoda, izrada nekih predstavnika, greške, deklaracija. Tehnološki proces proizvodnje trajnih suhomesnatih proizvoda, greške, deklaracija.
Poslovi NN 112/2004 • Masno tkivo, vrste, građa (kemijska struktura), svojstva, načini topljenja, suhi postupak topljenja, linija, vlažni postupak topljenja, linija svojstava domaće svinjske masti, greške masti.
Poticaji NN 112/2004 • Pojam trajnih, polutrajnih konzervi. Podjela, svojstva. Ambalaža za konzerviranje (vrste materijala, oblici i oblikovanje limenke, izrada kružnog spoja, uzdužnog, hermetičnost, nanošenje deklaracija). Posebni strojevi i uređaji za proizvodnju konzervi (punilice, zatvaračice, strojevi za pranje, rotomati…). Odjel i linija za proizvodnju polukonzervi, tehnološki proces proizvodnje po fazama. Odjel i linije za proizvodnju trajnih konzervi. Proizvodnja miješanih konzervi tipa gulaš, konzervi od mesa, kobasice u limenci. Svojstva i greške konzervi.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 35/08, Broj 141/04, Broj 129/99, Broj 140/97, Broj 15/06, Broj 127/09


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled