PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Pokazati dijelove etikete važne za spoznaju o vinu i drugim karakteristikama.Kada i kako puniti vino.
NN 112/2004 • Navesti elemente okusa kod ocjenjivanja karakteristika vina.
NN 112/2004 • Utvrditi i donijeti sud o svim prethodnim elementima organoleptičkog ispitivanja vina. Ocjenjivanje vidom.
NN 112/2004 • 8.Čuvanje vina u restoranuPrepoznati ulogu vinskog podruma u ugostiteljskim objektima različite vrste i kategorije.
NN 112/2004 • Izreći ulogu dnevnih podruma u svakodnevnom radu ugostiteljskog djelatnika.Vinski podrum-restorana.
NN 112/2004 • Izraditi adekvatnu vinsku kartu za različite vrste ugostiteljskih poslovnih jedinica.
NN 112/2004 • Istaknuti bitne elemente vina na vinskoj karti.Vinska karta-pojam.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Odrediti i procijeniti temperature posluživanje vina te pri tome savladati tehniku «frapiranja» i « šambriranja» različitih vina.
NN 112/2004 • Koristiti i održavati inventar potrebit za posluživanje vina.
NN 112/2004 • Redovito pohađanje nastave, te za potrebe nastave imati propisani udžbenik kao i bilježnicu (format po izboru). Kao posebna obveza pred učenika postavlja se savjesnost pri korištenja opreme, inventara i materijala.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • - planiranje dinamike rada po odjelima, ljudima, vremenu i potrebama
NN 112/2004 • - naučiti koliko nabava utječe na poslovni rezultat, tijek proizvodnje jela i na sam proizvod (jelo)
NN 112/2004 • - ustrojstvo dokumentacije i njezino postojanje koje dokazuje poslovne događaje, neprekidne promjene i rezultata (materijalne i financijske) toga rada
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 2/07, Broj 86/02,
Broj 65/08, Broj 26/08,
Broj 49/91, Broj 154/09
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA