PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-sirova-persipan-masa-izraduje-se-xwja NN 90/1996

• Količina zaostalog amigdalina u prerađenim jezgrama koštica voća ne smije iznositi više od 0,17%, računano na suhu tvar koštice, što odgovara 10 mg za enzimatski oslobođenu cijanovodičnu kiselinu na 100 g proizvoda.


Stranica 1996-10-90-1593 NN 90/1996

• Persipan proizvodi mogu biti kandirani, glazirani, prevučeni ili punjeni.


Internet NN 90/1996

• Količina punjenja u persipan-proizvodima može iznositi najviše 30%, a vlaga najviše 20%, računano na proizvod.


Internet stranice NN 90/1996

• Nugat-proizvodi jesu proizvodi dobiveni od nugat-mase i kakao-proizvoda.


Internet stranice NN 90/1996
• Količina masnoće u nugat-masi s lješnjakom mora iznositi najmanje 30%, a vode ne smije biti više od 2% računano na proizvod.

Internet stranice NN 90/1996
• Nugat-masa s bademom se izrađuje od badema uz dodatak šećera.

Internet stranice NN 90/1996 • Količina masnoće u nugat-masi s bademom mora iznositi najmanje 28%, a vode ne smije biti više od 2% računano na proizvod.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 90/1996 • Količina masnoće u nugat-masi s bademom i lješnjakom mora iznositi najmanje 28%, a vode ne smije biti više od 2% računano na proizvod.
Poslovne stranice NN 90/1996 • Nugat proizvodima može se dodavati najviše 5% biljne masti računano na proizvod.
Pregledi NN 90/1996 • Mliječni nugat-proizvodi su proizvodi dobiveni od najmanje 50% nugat-mase, uz dodatak mlijeka u prahu i šećera, s najmanje 3,2% mliječne masti i 9,3% bezmasne suhe tvari mlijeka, računano na suhu tvar proizvoda.
Glasnik NN 90/1996 • Grilaž (krokant) proizvodi jesu proizvodi dobiveni od badema, lješnjaka i drugoga jezgričavog voća i karameliziranog šećera.
Novo NN 90/1996 • Grilaž (krokant), proizvodi mogu sadržavati marcipan-masu, nugat-masu, voćne proizvode, mlijeko u prahu, škrobni sirup i biljnu mast.
Poslovi NN 90/1996 • Grilaž (krokant) proizvodi moraju sadržavati najmanje 20% jezgričavoga voća, a smiju sadržavati najviše 5% vode.
Poticaji NN 90/1996 • Žvakaća guma izrađuje se od šećera propisanih ovim pravilnikom i gumi-baze uz dodavanje sredstava za postizanje izgleda, okusa i mirisa svojstvenih pojedinim vrstama žvakaće gume.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 38/00, Broj 27/01, Broj 83/02, Broj 117/09, Broj 61/94, Broj 43/09


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled