PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 102/1995 • - sladoled i različite proizvode od sladoleda, i to naročito pazeći na kvalitetu upotrebljenih namirnica, oblik slastičarskih proizvoda, boju i okus slastica i način njihovog prezentiranja.
NN 102/1995 • Na praktičnom dijelu ispita ispitanik izrađuje nekoliko slastičarskih proizvoda i to:
NN 102/1995 • Pri izradi praktičnog dijela ispita ispitanik mora pokazati vještine i potrebita znanja iz svoje struke, služeći se receptima, poštivajući mjere zaštite na radu i zaštitu okoliša te ostale uvjete koje odredi ispitna komisija.
NN 102/1995 • Pripremljene proizvode ispitanik mora aranžirati i izložiti na za to predviđenom dijelu u obrtničkoj radionici.
NN 102/1995 • U ovom dijelu ispita potrebita su znanja iz slijedećih područja :
NN 102/1995 • - izrada nacrta oblika i ukrasa za torte, kolače i slastice koji se spravljaju za različite prigode,
NN 102/1995 • - osnovna znanja iz područja biologije, fizike i kemije važnih namirnica,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 102/1995 • - vrste fizikalnih, kemijskih i bioloških omekšivača za različite vrste tijesta,
NN 102/1995 • - sastav sirovina i dodataka za pripremu slastica i građa slastičarskih proizvoda,
NN 102/1995 • - vrste, sastav, očuvanje i spremanje voća koje se korist u izradi slastica.
NN 102/1995 • - održavanje osobne higijene i poznavanje propisa iz zaštite i higijene okoliša,
NN 102/1995 • - poznavanje postupaka dizanja i pečenja tijesta, te postpaka omekšavanja tijesta (fizikalni, biološki i kemijski omekšivači),
NN 102/1995 • - poznavanje svih načina pripreme i priprema pralina te punjenje pralina,
NN 102/1995 • - pripremanje krokant mase, nougat mase, marcipana te izrada raznih ukrasa,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 73/04, Broj 38/04,
Broj 12/06, Broj 139/04,
Broj 87/08, Broj 35/01
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI