PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-sve-vrste-ostalih-pgkm NN 102/1995

• - sladoled i različite proizvode od sladoleda, i to naročito pazeći na kvalitetu upotrebljenih namirnica, oblik slastičarskih proizvoda, boju i okus slastica i način njihovog prezentiranja.


Stranica 1995-12-102-1694 NN 102/1995

• Na praktičnom dijelu ispita ispitanik izrađuje nekoliko slastičarskih proizvoda i to:


Internet NN 102/1995

• Pri izradi praktičnog dijela ispita ispitanik mora pokazati vještine i potrebita znanja iz svoje struke, služeći se receptima, poštivajući mjere zaštite na radu i zaštitu okoliša te ostale uvjete koje odredi ispitna komisija.


Internet stranice NN 102/1995

• Pripremljene proizvode ispitanik mora aranžirati i izložiti na za to predviđenom dijelu u obrtničkoj radionici.


Internet stranice NN 102/1995
• U ovom dijelu ispita potrebita su znanja iz slijedećih područja :

Internet stranice NN 102/1995
• - izrada nacrta oblika i ukrasa za torte, kolače i slastice koji se spravljaju za različite prigode,

Internet stranice NN 102/1995 • - osnovna znanja iz područja biologije, fizike i kemije važnih namirnica,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 102/1995 • - vrste fizikalnih, kemijskih i bioloških omekšivača za različite vrste tijesta,
Poslovne stranice NN 102/1995 • - sastav sirovina i dodataka za pripremu slastica i građa slastičarskih proizvoda,
Pregledi NN 102/1995 • - vrste, sastav, očuvanje i spremanje voća koje se korist u izradi slastica.
Glasnik NN 102/1995 • - održavanje osobne higijene i poznavanje propisa iz zaštite i higijene okoliša,
Novo NN 102/1995 • - poznavanje postupaka dizanja i pečenja tijesta, te postpaka omekšavanja tijesta (fizikalni, biološki i kemijski omekšivači),
Poslovi NN 102/1995 • - poznavanje svih načina pripreme i priprema pralina te punjenje pralina,
Poticaji NN 102/1995 • - pripremanje krokant mase, nougat mase, marcipana te izrada raznih ukrasa,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 73/04, Broj 38/04, Broj 12/06, Broj 139/04, Broj 87/08, Broj 35/01


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled