PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Upoznati i razumjeti princip rada uređaja i naučiti pravilno rukovati
NN 112/2004 • Razumjeti principe mjerenja određenih parametara i naučiti točno očitavati na kontrolnim točkama- uređaji za mužnju
NN 112/2004 • - upoznavanje raznolikosti mikroorganizama na temelju njihove jednostavne građe,
NN 112/2004 • - upoznavanje mikroorganizama u proizvodnji mliječnih proizvoda,
NN 112/2004 • Naučiti, razumjeti i prepoznati metode fizikalne i kemijske inhibicije
NN 112/2004 • Usvojiti i razumjeti osnove higijene i to osobne, higijene pribora i opreme, prostorija, ambalaže itd.- mikrobne skupine
NN 112/2004 • - bakterije, kvasci i plijesni u korisnoj proizvodnji i kvarenju mlijeka i prerađevina
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • b) kemijske inhibicije-dezinfekcija; djelovanje dezinfekcijskih sredstava u zaštiti hrane, vode, pribora za rad i čovjeka
NN 112/2004 • 6.8. Nastavni predmet: Konzumni i fermentativni mljekarski proizvodi
NN 112/2004 • Cilj i zadaci: upoznati učenike sa osnovnim proizvodima u mljekarstvu i procesom proizvodnje tih proizvoda (mlijeko, jogurt, sir i sl.)
NN 112/2004 • Proizvodnja konzumnog mlijeka, rukovanje strojevima i njihovo održavanje
NN 112/2004 • Proizvodnja fermentiranih mliječnih napitaka, rukovanje strojevima
NN 112/2004 • Proizvodnja evaporiranog i kondenziranog mlijeka, mlijeka u prahu, surutke u prahu, laktoze, mliječnih zamjena
NN 112/2004 • Proizvodnja sira, rukovanje strojevima, uređajima i priborom i njihovo održavanje
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 100/00, Broj 38/08,
Broj 36/97, Broj 54/07,
Broj 69/05, Broj 54/04
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA