PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-2-ako-se-usluge-incd NN 75/2008

• (3) Ugostiteljski sadržaji iz stavka 1. točke 1. ovog članka uređenjem, opremom, uslugama i održavanjem, moraju ispunjavati uvjete sukladno odredbama ovog Pravilnika kojima su propisani uvjeti za ugostiteljske sadržaje za pripremu i usluživanje jednostavnih toplih i hladnih jela, ostale hrane, pića i napitaka.


Stranica 2008-07-75-2493 NN 75/2008

• (5) Ugostiteljski sadržaji i ugostiteljski objekti iz stavka 1. točke 1. ovog članka, koji funkcionalno pripadaju KAMPOVIMA, mogu imati jednu zajedničku kuhinju te odgovarajuće zajedničke prostorije, prostore i sanitarne čvorove za osoblje, koje koriste i drugi sadržaji za pripremu i usluživanje hrane, pića i napitaka.


Internet NN 75/2008

• (6) Ugostiteljski sadržaji iz stavka 1. točke 1. ovog članka mogu se formalno označavati odgovarajućom vrstom ugostiteljskog objekta iz skupina: Restorani i Barovi.


Internet stranice NN 75/2008

• (7) Ako ugostitelj prostor ugostiteljskog sadržaja unutar objekta iznajmi drugoj tvrtci radi obavljanja ugostiteljske djelatnosti, tada se prostor tog ugostiteljskog sadržaja smatra samostalnim ugostiteljskim objektom, za koji se mora pribaviti rješenje sukladno zakonu.


Internet stranice NN 75/2008 • (1) Ako se usluge iz članka 30. stavka 1. ovog Pravilnika pružaju sukladno odredbama stavka 1. točke 3. istog članka, ugostitelji koji posluju KAMPOVIMA obvezni su ugostitelje koji posluju ugostiteljskim objektima pisanim ugovorom obvezati na sadržaj i kvalitetu usluga koje se moraju pružati u ugostiteljskom objektu.
Internet stranice NN 75/2008 • (2) Ugostitelji koji posluju KAMPOVIMA ugovorom će obvezati druge ugostitelje koji posluju ugostiteljskim objektima u KAMPOVIMA da ti objekti moraju na odgovarajući način, standardom opreme, uređenja i održavanja, ispunjavati uvjete sukladno vrsti i kategoriji objekta.
Internet stranice NN 75/2008 • (3) Standard opreme, uređanja i održavanje te sadržaj i kvaliteta usluga, svih ugostiteljskih objekata iz stavka 2. ovog članka podliježu provjeri u postupku razvrstavanja i kategorizacije objekta, bez obzira tko njima posluje. Provjera će se obaviti na odgovarajući način: utvrđivanjem činjeničnog stanja sukladno ovom Pravilniku i propisima koji se primjenjuju na ugostiteljske objekte.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 75/2008
• (2) Blagovaonica je prostorija koja služi samo za blagovanje, a opremljena je namještajem prikladnim za blagovanje.

Poslovne stranice NN 75/2008
• (3) Natkriven prostor za usluživanje na otvorenom može biti dio prostora: plaže, terase, i sl., u kojem se uslužuju gosti za vrijeme ljetnog poslovanja, a u drugom dijelu tog prostora, mogu se naočigled gostiju pripremati jela (točionik). Prostor za usluživanje na otvorenom opremljen je namještajem prikladnim za blagovanje.

Servis NN 75/2008 • (1) Kuhinju moraju imati svi KAMPOVI u kojima se gostima pružaju usluge prehrane (polupansion, pansion, a' la carte i ostala prehrana) uključujući i ako se pruža samo usluga doručka.
Glasnik NN 75/2008 • (3) Kuhinja iz stavka 1. ovog članka kapacitetom mora odgovarati potrebama ponude, odnosno asortimana jela, pića i napitaka te uobičajenom broju konzumenata u objektu.
Novo NN 75/2008 • (4) Kuhinja mora imati prostore, uređenje, opremu, uređaje i pravila postupanja sukladno Prilogu I. ovog Pravilnika, točkama 18.3. i 18.8., ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano.
Poslovi NN 75/2008 • (1) Ugostitelji koji posluju vrstom Kamp naselje ili vrstom Kamp i drugim vrstama objekata, u kojima se pružaju usluge prehrane, mogu pripremu hrane za pripremanje jela u svim objektima organizirati na jednom mjestu u centralnoj pripremnici. Također, pripremu hrane mogu objediniti u centralnoj pripremnici i za pojedine ugostiteljske sadržaje i/ili ugostiteljske objekte koji se nalaze unutar KAMPOVA i za ugostiteljske objekte izvan KAMPOVA koji su u njihovoj funkcionalnoj cjelini.
Poticaji NN 75/2008 • (2) Na centralnu pripremnicu namirnica primjenjuju se odredbe članka 33. stavaka 3. ovog Pravilnika.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 105/99, Broj 29/07, Broj 31/06, Broj 12/07, Broj 98/05, Broj 174/04


LINK - POSLOVNI SAVJETNIK, POSLOVNI SUBJEKTI, POSLOVNI PLAN I DRUGO Pregled