PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 99/2007 • 3. Poglavlja V., VI., VIII. i IX. te točka 3. poglavlja VII. ovog Odjeljka primjenjuju se i na maloprodaju.
NN 99/2007 • (a) ako se radi o poslovima koji se obavljaju prije dopreme školjkaša u otpremni centar ili centar za pročišćavanje, oni nadopunjuju zahtjeve utvrđene u Prilogu I. Pravilnika o higijeni hrane;
NN 99/2007 • (b) ako se radi o drugim poslovima, oni nadopunjuju zahtjeve utvrđene u Prilogu II. Pravilnika o higijeni hrane.
NN 99/2007 • Poglavlje I.OPĆI UVJETI ZA STAVLJANJE U PROMET ŽIVIH ŠKOLJKAŠA
NN 99/2007 • 2. Subjekti u poslovanju s hranom smiju prihvatiti serije (lot) živih školjkaša jedino ako su ispunjeni zahtjevi vezani uz dokumentaciju koji su utvrđeni u točkama 3. do 7 ovoga Poglavlja.
NN 99/2007 • 3. Pri svakom premještanju proizvodne serije živih školjkaša iz objekta u objekt do dopreme proizvodne serije u otpremni centar ili objekt za preradu, proizvodnu seriju mora pratiti propisana popratna dokumentacija.
NN 99/2007 • 4. Propisana popratna dokumentacija mora biti napisana na hrvatskom jeziku, a ukoliko se objekt koji prima proizvodnu seriju nalazi izvan Republike Hrvatske i na najmanje jednom službenom jeziku države u kojoj se nalazi objekt primatelj, te mora sadržavati najmanje sljedeće podatke:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 99/2007 • – lokaciju proizvodnog područja opisanu što je moguće detaljnije ili označenu brojčanom šifrom;
NN 99/2007 • (b) Ako se radi o proizvodnoj seriji živih školjkaša koja se otprema iz područja za ponovno polaganje, registracijski dokument mora sadržavati najmanje one podatke koji se navode u podtočki (a)ove točke te sljedeće podatke:
NN 99/2007 • (c) Ako se radi o proizvodnoj seriji živih školjkaša koje se šalju iz centra za pročišćavanje, registracijski dokument mora sadržavati najmanje one podatke koji se navode u podtočki (a) ove točke te sljedeće podatke:
NN 99/2007 • 5. Subjekti u poslovanju s hranom koji otpremaju proizvodne serije živih školjkaša moraju ispuniti odgovarajuće rubrike u propisanoj popratnoj dokumentaciji tako da to bude lako čitljivo i da se ne može mijenjati. Subjekti u poslovanju s hranom koji primaju proizvodne serije moraju pri primitku proizvodne serije na propisanu popratnu dokumentaciju otisnuti pečat s datumom ili na drugi način zabilježiti datum primitka.
NN 99/2007 • 6. Subjekti u poslovanju s hranom moraju čuvati kopije propisane popratne dokumentacije za svaku otpremljenu i primljenu proizvodnu seriju najmanje dvanaest mjeseci od otpreme ili primitka proizvodne serije, ako nadležno tijelo ne odredi drugačije.
NN 99/2007 • (b) ako su svi navedeni objekti pod nadzorom istog nadležnog tijela,
NN 99/2007 • propisana popratna dokumentacija nije potrebna ako to dopusti navedeno nadležno tijelo.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 67/07, Broj 64/06,
Broj 149/08, Broj 29/98,
Broj 126/00, Broj 54/99
LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA