PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2002-02-13-323 NN 13/2002

• 1. kruh: kalijev klorid, kalcijev karbonat, početne kulture mikroorganizama;


Stranica NN 13/2002

• 2. peciva: natrijev tartarat, kalijev tartarat, natrijev karbonat, kalijev karbonat, kalijev


Stranica NN 13/2002

• hidrogen karbonat, modificirani škrob, guma arabika, guar guma, karuba guma, agar, lecitin;


Stranica NN 13/2002

• 3. kolači i biskviti: kalcijev karbonat, natrijev tartarat, kalijev tartarat, natrijev bikarbonat,


Internet NN 13/2002
• škrob, guar guma, karuba guma, agar, ksantan, lecitin.

Propis NN 13/2002
• 3. konzervirano voće i povrće, umaci od povrća, kečap i gorčica: kalcijev klorid, guar guma, karuba guma, agar, ksantan, nemodificirani škrob;

Propis NN 13/2002 • 4. marmelade: kalcijev karbonat, kalcijev klorid, limunska kiselina, ksantan, modificirani škrob, guar guma, karuba guma, agar;
Propis NN 13/2002 • 5. voćni umaci i slični proizvodi: guar guma, karuba guma, ksantan, nemodificirani pektin, modificirani škrob;
Propis NN 13/2002 • 6. sojini proizvodi: kalcijev karbonat, početne kulture mikroorganizama, modificirani škrob;
Propis NN 13/2002 • 8. fermentirani proizvodi povrća: početne kulture, mliječna kiselina, limunska kiselina.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 13/2002 • Kakao, čokoladni i rogačevi proizvodi: kalcijev karbonat, lecitin.
Propis NN 13/2002 • Salate: kalcijev klorid, kalijev klorid, agar, modificirani škrob, ksantan, lecitin
Propis NN 13/2002 • U obradi i preradi sirovina potrebno je upotrebljavati postupke koji najviše čuvaju sve sastojke hrane, da bi zadovoljila sve zahtjeve kakvoće.
Propis NN 13/2002 • Postupci moraju što je više moguće biti neškodljivi za okoliš; valja voditi računa o prirodnim izvorima, kao što su voda, zrak i energetski izvori te o zbrinjavanju i ponovnoj upotrebi otpadnih tvari, sukladno posebnim propisima.
Propis NN 13/2002 • Prilikom primitka proizvoda iz članka 17. primatelj provjerava je li ambalaža odnosno kontejner zatvoren i jesu li podaci sukladni deklaraciji. Rezultat provjere unosi se precizno u knjigovodstvenu dokumentaciju.
Propis NN 13/2002 • Postoji li sumnja da dotični proizvod nije proizveden na ekološkoj proizvodnoj jedinici, proizvod se smije preraditi odnosno pakirati tek nakon uklanjanja sumnji.
Propis NN 13/2002 • Ako ne postoji uredna dokumentaciji ili proizvod ne odgovara deklaraciji, tržištu se nudi kao konvencionalni proizvod.
Propis NN 13/2002 • Označavanje i deklariranje proizvoda iz ekološke prerade mora odgovarati Pravilniku o deklariranju ekoloških proizvoda i odredbama ovog Pravilnika.
Propis NN 13/2002 • Prerađivač je dužan iz svake dobivene serije sirovina uzeti uzorak, označiti ga datumom dobave i imenom dobavljača i pohraniti do isteka roka trajanja proizvoda.
Propis NN 13/2002 • Ako obveza uzimanja uzoraka iz stavka 1. ovoga članka nije gospodarski prihvatljiva ili nije praktično izvodljiva, moguće je napraviti iznimke za određene proizvode ili područja prerade (npr. brzo kvarljive sirovine) uz dogovor s nadzornom stanicom.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 112/04, Broj 75/09, Broj 130/02, Broj 142/08, Broj 109/07, Broj 124/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled