PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1995-08-57-1088 NN 57/1995

• (1) Noćni bar je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito uslužuju pića i pripremaju i uslužuju napici, a mogu se pripremati i usluživati jednostavna jela.


Propis NN 57/1995

• (3) Noćni bar mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s točionikom i garderobu za goste, te namještaj prilagoden dužem boravku gostiju.


Propis NN 57/1995

• (4) Glede ostalih uvjeta: prostorija, prostora, uređenja i opreme, na noćni bar odgovarajuće se primjenjuju odredbe Pravilnika kojima je određena kavana.


Propis NN 57/1995

• (1) Disco klub je ugostiteljski objekt u kojem se, u pravilu noću, pretežito uslužuju pića i pripremaju i uslužuju napici, a mogu se pripremati i usluživati jednostavna jela.


Propis NN 57/1995
• (2) Disco klub mora imati glazbu koja se izvodi odgovarajućim uređajima i prostor za ples, a može povremeno imati i živu glazbu.

Propis NN 57/1995
• (3) Disco klub mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s točionikom, prostor za ples sukladno kapacitetu ugostiteljskog objekta i garderobu za goste.

Propis NN 57/1995 • (4) Glede ostalih uvjeta: prostorija, prostora, uredenja i opreme, na disco klub odgovarajuee se primjenjuju odredbe ovoga Pravilnika kojima je određena kavana.
Propis NN 57/1995 • (1) Disco-bar je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju napici i pića, a mogu se pripremati i usluživati topli i hladni sendviči i slastice.
Propis NN 57/1995 • (2) Disco-bar ima disco glazbu koja se izvodi odgovarajućim uređajima.
Propis NN 57/1995 • (4) Glede ostalih uvjeta: prostorija, prostora, uredenja i opreme na disco bar odgovarajuće se primjenjuju odredbe ovoga Pravilnika kojima je određen caffe bar.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 57/1995 • (I) Caffe bar je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito priprema i uslužuje kava i ostali napici, uslužuju pića i voće, a cuogu se pripremati i usluživati topli i hladni sendviči i slastice.
Propis NN 57/1995 • (2) Caffe-bar mora imati prostoriju za usluživanje gostiju i točionik u toj prostoriji, prostor za pripremanje slastica i sendviča ako se uslužuju, te priručni prostor za čuvanje namirnica i piea.
Propis NN 57/1995 • ( I ) Pivnica je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito uslužuje točeno pivo, a mogu se pripremati i usluživati jednostavna jela odgovarajućeg asortimana i usluživati pića.
Propis NN 57/1995 • (2) U pivnici se može usluživati i pivo proizvedeno u tom ugostiteljskom objektu.
Propis NN 57/1995 • (3) Pivnica mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik s uređajem za točenje piva na krigle, prostor za pripremanje jednostavnih jela ako se pripremaju i prirućni prostor za čuvanje namirnica i piva.
Propis NN 57/1995 • (1) Buffet je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito uslužuju pića i pripremaju i uslužuju napici i hladna jela, a mogu se pripremati i usluživati i jednostavna topla jela.
Propis NN 57/1995 • (2) Buffet mora imati prostoriju za usluživanje gostiju i točionik u toj prostoriji, prostor za pripremanje hladnih jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
Propis NN 57/1995 • (1) Krčma je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito uslužuju pića, pripremaju i uslužuju napici, te hladna jela, a mogu se pripromati i usluživati topla jela prema običajima kraja.
Propis NN 57/1995 • (2) Krčma mora imati prostoriju za usluživanje gostiju i točionik u toj prostoriji, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
Propis NN 57/1995 • (1) Konobaje ugostiteljski objekt u kojem se pretežito uslutuju vino i rakija iz tog kraja, te pripremaju i uslužuju karakteristična jela prema običajima kraja, a mogu se usluživati i druga pića.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 110/96, Broj 139/05, Broj 46/00, Broj 2/05, Broj 59/90, Broj 77/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled