PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1996-10-90-1593 NN 90/1996

• 2) sadržavati najmanje 14% bezmasne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,


Propis NN 90/1996

• 3) sadržavati najmanje 35% ukupne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,


Propis NN 90/1996

• 4) sadržavati najviše 65% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.


Propis NN 90/1996

• Čokolada s povećanim udjelom šećera koja se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:


Propis NN 90/1996
• 1) sadržavati najmanje 18% kakao-maslaca, računano na suhu tvar proizvoda,

Propis NN 90/1996
• 2) sadržavati najmanje 12% bezmasne suhe tvari i kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,

Propis NN 90/1996 • 3) sadržavati najmanje 30% ukupne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 4) sadržavati najviše 70% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.
Propis NN 90/1996 • Mliječna čokolada koja se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
Propis NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 2,5% bezmasne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 25% ukupne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 3) sadržavati najmanje 3,65% mliječne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 4) sadržavati najmanje 10,5% bezmasne suhe tvari mlijeka, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 5) sadržavati najmanje 25% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 6) sadržavati najviše 55% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.
Propis NN 90/1996 • Mliječna čokolada s visokim udjelom mlijeka koja se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće;
Propis NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 2,5% bezmasne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 20% ukupne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 3) sadržavati najmanje 5% mliječne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 4) sadržavati najmanje 15% bezmasne suhe tvari mlijeka, računano na suhu tvar proizvoda,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 62/09, Broj 85/09, Broj 112/04, Broj 17/02, Broj 72/07, Broj 57/04


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled