PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-12-174-3022 NN 174/2004

• 7. Određivanje reducirajućih šećera izraženih kao invertni šećer po metodi Lane i Eynon – a;


Stranica 2004-12-174-3022 NN 174/2004

• 8. Određivanje reducirajuće snage i dekstroznog ekvivalenta DE po metodi Lane i Eynon – a;


Stranica 2004-12-174-3022 NN 174/2004

• 11. Određivanje sulfita u bijelom šećeru kolorimetrijskom metodom s rozalininom;


Stranica 2004-12-174-3022 NN 174/2004

• 12. Određivanje sulfatnog pepela u sirovom šećeru, smeđem šećeru, sokovima, sirupu i melasi;


Internet NN 174/2004
• 13. Određivanje koeficijenta refleksije bijelog šećera uz pomoć instrumenta;.

Internet stranice NN 174/2004
• 15. Vizualno određivanje boje bijelog šećera s Brunswick kolor – tipovima;

Internet stranice NN 174/2004 • Metode iz stavka 1. ovoga Pravilnika opisane su u Prilogu 2., koji je tiskan uz ovaj Pravilnik i njegov je sastavni dio.
Internet stranice NN 174/2004 • Za utvrđivanje sukladnosti proizvoda s propisanim općim zahtjevima kakvoće pored metoda iz stavka 1. ovoga članka mogu se koristiti i druge validirane i međunarodno priznate metode.
Internet stranice NN 174/2004 • Prema metodama za određivanje tipa boje bijelog šećera, količine pepela i boje u otopini bijelog šećera i ekstra bijelog šećera definiranih u Prilogu 1., točki 1. i 2. ovoga Pravilnika »bod« odgovara vrijednosti:
Internet stranice NN 174/2004 • – u slučaju tipa boje, 0,5 jedinica, koja se izračunava pomoću metode Brunswick, instituta za poljoprivredu i tehnologiju industrije šećera, iz članka 12. stavka 1. točke 15. ovoga Pravilnika, opisanoj u Prilogu 2.;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 174/2004 • – u slučaju pepela, 0,0018%, koja se izračunava po metodi Internacionalne komisije za jednoobrazne analize šećera (ICUMSA) iz članka 12. stavka 1. točke 14. ovoga Pravilnika, opisanoj u Prilogu 2.;
Informacije NN 174/2004 • – u slučaju boje u otopini, 7,5 jedinica, koja se izračunava po ICUMSA metodi iz članka 12. stavka 1. točke 16. ovoga Pravilnika, opisanoj u Prilogu 2..
Poslovne stranice NN 174/2004 • Danom početka primjene ovoga Pravilnika prestaju važiti odredbe članaka 38. do 56. Pravilnika o kvaliteti masti i ulja biljnog porijekla, margarina, majoneze, šećera i ostalih saharida, slastičarskih proizvoda, meda, kakao-proizvoda, proizvoda sličnih čokoladi (»Narodne novine« 53/91 i 158/03).
Pregledi NN 174/2004 • Ovaj pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«, a primjenjuje se od 1. siječnja 2005. godine.
Besplatno NN 174/2004 • Pod šećerom se podrazumijeva disaharid saharoza, ß-D-fruktofuranozil-a-D-glukopiranozid (IUPAC 1990) koji se dobiva po odgovarajućem tehnološkom postupku iz šećerne repe ili šećerne trske.
Glasnik NN 174/2004 • Označava pročišćenu i kristaliziranu saharozu, bijele boje, slatkog okusa, bez stranog mirisa, okusa i mehaničkih primjesa, ispravne tržišne kakvoće, sljedećih svojstava:
Propis NN 174/2004 • Označava pročišćenu i kristaliziranu saharozu bijele boje, slatkog okusa, bez stranog mirisa, okusa i mehaničkih primjesa, ispravne tržišne kakvoće, sljedećih svojstava:
Propis NN 174/2004 • Označava pročišćenu i kristaliziranu saharozu bijele do svijetlo žute boje, ispravne tržišne kakvoće, sljedećih svojstava:
Propis NN 174/2004 • Označava šećer koji sadrži ostatke sirupa iz kojeg se kristalizira, sljedećih svojstava:
Propis NN 174/2004 • Označava šećer dobiven kristalizacijom smeđih sirupa šećerne repe bez ili sa dodatkom do najviše 2,3 težinska postotka sirupa šećerne trske, sljedećih svojstava:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 142/04, Broj 127/00, Broj 63/08, Broj 123/08, Broj 20/92, Broj 99/00


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled