PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 174/2004 • Označava vodenu otopinu saharoze, djelomično invertirane hidrolizom u kojoj ne prevladava invertni šećer, sljedećih svojstava:
NN 174/2004 • Označava vodenu otopinu saharoze, djelomično hidrolizirane u kojoj prevladava omjer invertnog šećera, sljedećih svojstava:
NN 174/2004 • Označava pročišćenu i kristaliziranu D-glukozu koja sadrži jednu molekulu kristalne vode, u obliku bezbojnih kristala ili bijelog kristalnog praha, bez mirisa, slatkog okusa, lako topljivog u vodi, sljedećih svojstava:
NN 174/2004 • Označava pročišćenu i kristaliziranu D-glukozu bez kristalne vode, u obliku bezbojnih kristala ili bijelog praha, bez mirisa, slatkog okusa, lako topljivog u vodi, sljedećih svojstava:
NN 174/2004 • Označava pročišćenu i kristaliziranu D-fruktozu, u obliku bezbojnih kristala ili bijelog kristalnog praha, bez mirisa, slatkog okusa, lako topljivog u vodi, sljedećih svojstava:
NN 174/2004 • Označava mliječni šećer, koji se može naći kao bezvodni, monohidratni i miješani oblik, dobiven iz sirutke, u obliku bijelog do svijetložutog praha, bez karakterističnog mirisa, slabo slatkog okusa, lako topljivog u vodi, sljedećih svojstava:
NN 174/2004 • Mljeveni šećer (u prahu i krupica) i oblikovani šećer moraju u pogledu kakvoće odgovarati temeljnim zahtjevima za šećer iz kojeg su izrađeni.
NN 174/2004 • Šećer u prahu označava fino usitnjeni bijeli ili ekstra bijeli šećer koji prolazi kroz sito veličine otvora do 0,15 mm.
NN 174/2004 • Šećerna krupica označava usitnjeni bijeli ili ekstra bijeli šećer koji prolazi kroz sito veličine otvora od 0,15 mm do 0,30 mm.
NN 174/2004 • Škrob podrazumijeva proizvod u obliku praha, granula ili kristala, bijele boje i bez stranog okusa ili mirisa koji se dobiva po odgovarajućem tehnološkom postupku preradom kukuruza, krumpira, pšenice ili drugih škrobnih sirovina, sljedećih svojstava:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 174/2004 • Kukuruzni škrob dobiven preradom žutog kukuruza može imati slabo žućkastu boju.
NN 174/2004 • Označavaju pročišćenu, koncentriranu vodenu otopinu djelomično razgrađenog škroba, koji se može dobiti kiselinskom, kiselinsko-enzimskom ili enzimsko-enzimskom razgradnjom.
NN 174/2004 • Dekstrozni ekvivalent (DE) izražava postotak reducirajućih šećera računato kao D- glukoza na suhu tvar.
NN 174/2004 • Izomerizirani škrobni sirupi u smislu ovog Pravilnika označava pročišćenu, koncentriranu otopinu glukoze i fruktoze u različitim odnosima dobiven enzimsko-enzimskim postupkom iz škroba.
NN 174/2004 • Količina fruktoze može se povećati do 90% ovisno o stupnju izomerizacije D-glukoze.
NN 174/2004 • Označava pročišćenu koncentriranu vodenu otopinu prehrambenih saharida dobivenih iz škroba i/ili inulina, sljedećih svojstava:
NN 174/2004 • Označava glukozni sirup, djelomično osušen, sljedećih svojstava:
NN 174/2004 • Označava škrobni sirup s velikom količinom maltoze, tipično 45 – 50% kod obične konverzije sirupa, ili 65-80% kod visoko maltoznog sirupa, sljedećih svojstava:
NN 174/2004 • Označava proizvod dobiven enzimskom izomerizacijom glukoznog sirupa (škrobnog sirupa s visokim DE) koji se prema količini fruktoze klasificira kao 42%-tni, 55%-tni i 90%-tni, sljedećih svojstava:
NN 174/2004 • METODE ZA UTVR?IVANJE SUKLADNOSTI S PROPISANIM OPĆIM ZAHTJEVIMA KAKVOĆE
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 111/04, Broj 176/04,
Broj 27/92, Broj 138/08,
Broj 50/98, Broj 1/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE