PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • D) Svladavanje potrebnog znanja iz engleskog jezika (osobito stručne terminologije) za rad na računalu
NN 112/2004 • Ako su učenici odabrali ovaj izborni predmet, dužni su biti na nastavi predmeta i izvoditi sve zadatke u skladu s programom.
NN 112/2004 • Literatura koja objašnjava određeni grafički program na računalu: priručnici za Word, Corell, Photoshop i Internet; Officce XP (PowerPoint i Excel), literatura iz područja suvremenog dizajna.
NN 112/2004 • Svrha pomoćničkog/završnog ispita je dokazivanje ispitanika da je stekao vještine i stručno-teorijska znanja, utvrđena nastavnim planom i programom za zanimanje mesar nužna za obavljanje poslova u tom zanimanju.
NN 112/2004 • Završni ispit se sastoji iz hrvatskog jezika i pomoćničkog ispita.
NN 112/2004 • Pomoćnički ispit se sastoji iz praktičnoga i teorijskog dijela.
NN 112/2004 • Za praktični dio ispita zadaje se, u skladu s nastavnim planom praktičnog dijela naukovanja, praktična zadaća (uradak i radne probe) iz područja:
NN 112/2004 • 9. rukovanje i briga o strojevima, uređajima i alatima;
NN 112/2004 • Ispitanik mora u zadanom roku primjereno pomoćničkom statusu izraditi uradak i obaviti radnu probu. Ispitna komisija na temelju navedenih uradaka i radnih proba zadaje ispitaniku jedan do tri uratka i jednu do tri radne probe. Ispitna komisija može i samostalno predložiti uratke i radne probe koje će zadati ispitaniku.
NN 112/2004 • Obrada svinjske polutke - «francuska obrada»Priprema radnog mjesta, alata i strojeva, obrada mesa, slaganje u posude, priprema za prijevoz i skladištenje
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Rasijecanje guljene svinjske polutke za maloprodajuPriprema radnog mjesta, alata i strojeva, obrada i rasijecanje mesa, slaganje u posude, priprema za prijevoz i skladištenje
NN 112/2004 • Rasijecanje prednje juneće četvrtiPriprema radnog mjesta, alata i strojeva, obrada i rasijecanje mesa, slaganje u posude, priprema za prijevoz i skladištenje
NN 112/2004 • Rasijecanje ovčetine za maloprodajuPriprema radnog mjesta, alata i strojeva, obrada i rasijecanje mesa, slaganje u posude, priprema za prijevoz i skladištenje
NN 112/2004 • Izrada domaće kobasicePriprema radnog mjesta, alata i strojeva, priprema mesa i začina, izrada kobasice, kontrola kvalitete, priprema za prijevoz i skladištenje
NN 112/2004 • Izrada hrenovkePriprema radnog mjesta, alata i strojeva, priprema mesa i začina, izrada hrenovki, kuhanje, kontrola kakvoće, priprema za prijevoz i skladištenje
NN 112/2004 • Izložiti rasječeno meso u rashladnu vitrinu po vrstama i kategorijamaPriprema vitrine, slaganje mesa po vrstama i kategorijama, ukrašavanje
NN 112/2004 • Rasječeno meso prirediti za odreske, kotlete, meso za gulaš, meso za juhuPriprema radnog mjesta za rasijecanje mesa, odabir alata, strojeva, rasijecanje mesa i priprema za prodaju
NN 112/2004 • Odabrati meso za pojedine vrste kobasicaPrema određenoj vrsti kobasice pripremiti meso i druge potrebne sastojke
NN 112/2004 • Pri izradi praktične zadaće ispitanik (naučnik) mora se pridržavati propisanih mjera zaštite na radu i zaštite okoliša te ostalih uvjeta koje odredi ispitna komisija.
NN 112/2004 • Ispitanik mora ispitnoj komisiji priložiti mapu praktičnog dijela naukovanja za sve godine obrazovanja iz koje je vidljivo da je uspješno svladao ovaj dio naukovanja.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 138/03, Broj 78/08,
Broj 139/06, Broj 96/96,
Broj 46/97, Broj 71/99
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE