PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-04-46-1091 NN 46/2004

• Gotov proizvod ne smije sadržavati više od 0,032% p-etoksietilbenzoata.


Stranica NN 46/2004

• Polipropilen koji se koristi za izradu predmeta i dolazi u neposredan dodir s hranom čija je vanjska faza mast ili ulje, ne smije sadržavati više od 0,2% 2,6-ditercijarnog-butil-4-metilfenola.


Stranica NN 46/2004

• Specifična migracija stabilizatora 3,5-bis (tercijarni-butil)-heksadecilester-4-hidroksibenzojeve kiseline iz gotovoga proizvoda u standardnu masnoću ne smije biti veća od 0,5 mg/dm2 nakon desetodnevnog kontakta pri temperaturi od 40oC.


Stranica NN 46/2004

• Polipropilen ne smije sadržavati pojedinačno ili ukupno više od 0,2% amida stearinske, oleinske ili eruka kiseline.


Internet NN 46/2004
• U proizvodnji predmeta od polipropilena koji u primjeni dolaze u neposredan dodir s vodom za piće kao komonomeri mogu se koristiti:

Internet stranice NN 46/2004
• butilen, ukupno najviše 10%, odnosno ako je dodan samo butilen kao monomer ne smije ga biti više od 12%.

Internet stranice NN 46/2004 • Polimerizatima iz polipropilena i komonomera iz stavka 1. ovoga članka mogu se dodavati, uz uvjet da u smjesi prevladava polipropilen, sljedeći polimerizati i/ili kopolimeri:
Internet stranice NN 46/2004 • Gotovi proizvodi iz stavka 1. ovoga članka moraju u pogledu sadržaja krom(VI)kationa, vanadija i stabilizatora odgovarati odredbama članka 48. ovoga Pravilnika.
Internet stranice NN 46/2004 • Kao temeljna ulazna sirovina pri proizvodnji polistirena za izradu predmeta može se primijeniti stiren.
Internet stranice NN 46/2004 • Gotovi proizvodi izrađeni od polistirena ne smiju sadržavati više od 500 mg/kg monomernog stirena.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 46/2004 • Kopolimeri ne smiju sadržavati više od 5 mg/kg zaostalog akrilonitrila i metakrilonitrila, a ako su namijenjeni za ambalažu za piće više od 1 mg/kg. U hranu ne smije prijeći više od 0,02 mg/kg akrilonitrila iz kopolimera stirenakrilonitrila i metakrilonitrila tijekom 10 dana pri temperaturi od 40oC.
Informacije NN 46/2004 • Pjenasti polistiren ne smije sadržavati više od 1,0 g/L heksabromciklododekana. Stajanjem tijekom 14 dana pri temperaturi od 20 ± 2oC u kokosovoj masti ne smije otpustiti broma više od 1 mg/kg.
Poslovne stranice NN 46/2004 • Predmeti od nepjenastog polistirena ne smiju otpustiti nakon 24 satnog zagrijavanja pri 90oC više od 15 mg/dm2 hlapljivih organskih sastojaka. Predmeti od pjenastog polistirena smiju otpustiti pod istim uvjetima 15 mg/dm2 hlapljivih organskih sastojaka
Pregledi NN 46/2004 • Kao temeljne ulazne sirovine pri proizvodnji kopolimera stirena za izradu predmeta mogu se primijeniti sljedeći monomeri:
Besplatno NN 46/2004 • § esteri fumarne i maleinske kiseline sa zasićenim alifatskim alkoholima C1-C8 s jednom OH-skupinom
Glasnik NN 46/2004 • § esteri akrilne kiseline sa zasićenim alifatskim alkoholima C1-C8 s jednom OH-skupinom
Propis NN 46/2004 • § esteri metakrilne kiseline sa zasićenim alifatskim alkoholima C1-C8 s jednom OH-skupinom
Propis NN 46/2004 • § ester di-metakrilne kiseline i 1, 3-butilenglikola, najviše 0,15%
Propis NN 46/2004 • § smjesa jednakih dijelova n-dodecilmetakrilata i n-tetradecilmetakrilata, ukupno najviše 2,0%; zaostala količina oba monomera u gotovom proizvodu može biti najviše 200 mg/kg.
Propis NN 46/2004 • Udio polimerizata od stirena i/ili a-metilstirena i/ili viniltoluena mora u svakom slučaju prevladati u smjesi.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 153/09, Broj 62/99, Broj 77/00, Broj 46/00, Broj 85/07, Broj 141/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled