PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• Navesti, opisati i pojasniti ulogu izvanrednih prigodnih obroka u ugostiteljstvu.


Stranica NN 112/2004

• Navesti opseg i vrstu pripremnih radova u blagovaonici, konobarskoj pripremnici, točioniku pića, baru,…


Stranica NN 112/2004

• Pripremni radovi u blagovaonici, konobarskoj pripremnici, točionici pića, baru,…


Stranica NN 112/2004

• Završni radovi u blagovaonici, konobarskoj pripremnici, točionici pića, baru i sl..


Internet NN 112/2004
• obroka Opisati i pravilno obaviti sve zadatke posluživanja zajutraka.

Internet stranice NN 112/2004
• Navesti specifične oblike doručka, postaviti stolnu postavu te sprovesti kompletan postupak posluživanja doručka.

Internet stranice NN 112/2004 • Primanje narudžbe, dopremanje posluživanje, naplata, ispraćaj gosta i obavljanje završnih radova za užinu.
Internet stranice NN 112/2004 • Opisati karakteristike nacionalnih kuhinja u pogledu navika konzumiranja večere.
Internet stranice NN 112/2004 • Razgovarati o prodaji, bonirati narudžbu, preuzeti jela i dopremiti jela, pića i napitke do gosta-iju.
Internet stranice NN 112/2004 • Diskutirati o klasičnim načinima posluživanja večere te obrazložiti trendove u načinu nuđenja i posluživanja večere.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Definirati karakteristike različitih vrsta jelovnika i njegovih poglavlja.
Informacije NN 112/2004 • Izraditi jelovnik za različite vrste i tipove ugostiteljskih objekata i radnji.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Navesti, opisati i objasniti hladna predjela i njihovo posluživanje.
Pregledi NN 112/2004 • Nabrojati vrste juha i poslužiti ih u tanjuru, konzumnoj šalici, iz jušnika i iz šalice.
Besplatno NN 112/2004 • Upoznati i primijeniti specifičnosti posluživanja jela od riba, rakova, školjkaša, mekušaca,…
Glasnik NN 112/2004 • Napisati jelovnik primjenjujući jezična pravila pisanja i gastronomska pravila sastavljanja za različite vrste ugostiteljskih objekata.
Propis NN 112/2004 • Spoznati i usvojiti ulogu meni karte kao neizostavnog sredstva ponude.
Propis NN 112/2004 • Spoznati značajke drugih sredstava ponude i prodaje pića i napitaka. Cjenik pića.
Propis NN 112/2004 • samostalne ponudePravilno poslužiti pića u samostalnoj ponudi.
Propis NN 112/2004 • Nabrojiti i poslužiti grupe pića kao elemente menija. Pravila posluživanja pića u samostalnoj ponudi.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 1/97, Broj 86/98, Broj 59/01, Broj 47/96, Broj 53/94, Broj 64/99


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled