PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Navesti, opisati i pojasniti ulogu izvanrednih prigodnih obroka u ugostiteljstvu.
NN 112/2004 • Navesti opseg i vrstu pripremnih radova u blagovaonici, konobarskoj pripremnici, točioniku pića, baru,…
NN 112/2004 • Pripremni radovi u blagovaonici, konobarskoj pripremnici, točionici pića, baru,…
NN 112/2004 • Završni radovi u blagovaonici, konobarskoj pripremnici, točionici pića, baru i sl..
NN 112/2004 • obroka Opisati i pravilno obaviti sve zadatke posluživanja zajutraka.
NN 112/2004 • Navesti specifične oblike doručka, postaviti stolnu postavu te sprovesti kompletan postupak posluživanja doručka.
NN 112/2004 • Primanje narudžbe, dopremanje posluživanje, naplata, ispraćaj gosta i obavljanje završnih radova za užinu.
NN 112/2004 • Opisati karakteristike nacionalnih kuhinja u pogledu navika konzumiranja večere.
NN 112/2004 • Razgovarati o prodaji, bonirati narudžbu, preuzeti jela i dopremiti jela, pića i napitke do gosta-iju.
NN 112/2004 • Diskutirati o klasičnim načinima posluživanja večere te obrazložiti trendove u načinu nuđenja i posluživanja večere.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Definirati karakteristike različitih vrsta jelovnika i njegovih poglavlja.
NN 112/2004 • Izraditi jelovnik za različite vrste i tipove ugostiteljskih objekata i radnji.
NN 112/2004 • Navesti, opisati i objasniti hladna predjela i njihovo posluživanje.
NN 112/2004 • Nabrojati vrste juha i poslužiti ih u tanjuru, konzumnoj šalici, iz jušnika i iz šalice.
NN 112/2004 • Upoznati i primijeniti specifičnosti posluživanja jela od riba, rakova, školjkaša, mekušaca,…
NN 112/2004 • Napisati jelovnik primjenjujući jezična pravila pisanja i gastronomska pravila sastavljanja za različite vrste ugostiteljskih objekata.
NN 112/2004 • Spoznati i usvojiti ulogu meni karte kao neizostavnog sredstva ponude.
NN 112/2004 • Spoznati značajke drugih sredstava ponude i prodaje pića i napitaka. Cjenik pića.
NN 112/2004 • samostalne ponudePravilno poslužiti pića u samostalnoj ponudi.
NN 112/2004 • Nabrojiti i poslužiti grupe pića kao elemente menija. Pravila posluživanja pića u samostalnoj ponudi.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 1/97, Broj 86/98,
Broj 59/01, Broj 47/96,
Broj 53/94, Broj 64/99
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE