PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Ispravno koristiti pojedine uređaje i aparate u ugostiteljstvu.
NN 112/2004 • Odgovorno preuzimati i pravilno postupati sa posebno vrijednim sitnim inventarom.
NN 112/2004 • Namještaj u ugostiteljskim objektima koji pružaju usluge prehrane, točenja pića i napitaka.
NN 112/2004 • Objasniti važnost ispravnog načina posluživanja u pojedinim ugostiteljskim objektima.
NN 112/2004 • Izučiti osnovne pravila posluživanja i djelovati u skladu s njima.
NN 112/2004 • Naučiti i primjenjivati pravila prednosti i posluživanje u društvu.
NN 112/2004 • Naznačiti elemente standarda i standardizacije u ugostiteljstvu.
NN 112/2004 • Navesti ulogu ugostiteljstva u zadovoljavanju osobnih potreba.
NN 112/2004 • Objasniti pravila i djelovati u skladu s pravilima bon-tona.
NN 112/2004 • Psiho – socijalne karakteristike ugostiteljskog osoblja i stručna terminologija.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Naučiti i primjenjivati karakteristike bečkog sustava rada poslužnog osoblja.
NN 112/2004 • Prepoznati i izreći karakteristike angloameričkog sustava rada.
NN 112/2004 • Razlikovati poslužne sustave koji se primjenjuju u kontinentalnom dijelu od onih koji se primjenjuju u primorskom dijelu Republike Hrvatske.
NN 112/2004 • Pokazati i primijeniti načine izbora hrane u pansionskom poslovanju.
NN 112/2004 • Apostrofirati glavne značajke a la cart ugostiteljske usluge.
NN 112/2004 • Ovladati osnovnim znanjima o sredstvima ponude i prodaje jela, pića i napitaka u različitim ugostiteljskim objektima.
NN 112/2004 • Navesti elemente vinske karte i drugih sredstava ponude pića i napitaka.
NN 112/2004 • Upoznati i objasniti osnovne karakteristike glavnih dnevnih obroka: zajutraka, ručka i večere.
NN 112/2004 • Nabrojiti međuobroke u ugostiteljstvu i pojasniti njihov sastav.
NN 112/2004 • Postaviti stolnu osnovu za posluživanje sporednih dnevnih obroka.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 175/03, Broj 97/03,
Broj 184/04, Broj 79/09,
Broj 19/01, Broj 64/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE