PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• Ispravno koristiti pojedine uređaje i aparate u ugostiteljstvu.


Stranica NN 112/2004

• Odgovorno preuzimati i pravilno postupati sa posebno vrijednim sitnim inventarom.


Stranica NN 112/2004

• Namještaj u ugostiteljskim objektima koji pružaju usluge prehrane, točenja pića i napitaka.


Stranica NN 112/2004

• Objasniti važnost ispravnog načina posluživanja u pojedinim ugostiteljskim objektima.


Internet NN 112/2004
• Izučiti osnovne pravila posluživanja i djelovati u skladu s njima.

Internet stranice NN 112/2004
• Naučiti i primjenjivati pravila prednosti i posluživanje u društvu.

Internet stranice NN 112/2004 • Naznačiti elemente standarda i standardizacije u ugostiteljstvu.
Internet stranice NN 112/2004 • Navesti ulogu ugostiteljstva u zadovoljavanju osobnih potreba.
Internet stranice NN 112/2004 • Objasniti pravila i djelovati u skladu s pravilima bon-tona.
Internet stranice NN 112/2004 • Psiho – socijalne karakteristike ugostiteljskog osoblja i stručna terminologija.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Naučiti i primjenjivati karakteristike bečkog sustava rada poslužnog osoblja.
Informacije NN 112/2004 • Prepoznati i izreći karakteristike angloameričkog sustava rada.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Razlikovati poslužne sustave koji se primjenjuju u kontinentalnom dijelu od onih koji se primjenjuju u primorskom dijelu Republike Hrvatske.
Pregledi NN 112/2004 • Pokazati i primijeniti načine izbora hrane u pansionskom poslovanju.
Besplatno NN 112/2004 • Apostrofirati glavne značajke a la cart ugostiteljske usluge.
Glasnik NN 112/2004 • Ovladati osnovnim znanjima o sredstvima ponude i prodaje jela, pića i napitaka u različitim ugostiteljskim objektima.
Propis NN 112/2004 • Navesti elemente vinske karte i drugih sredstava ponude pića i napitaka.
Propis NN 112/2004 • Upoznati i objasniti osnovne karakteristike glavnih dnevnih obroka: zajutraka, ručka i večere.
Propis NN 112/2004 • Nabrojiti međuobroke u ugostiteljstvu i pojasniti njihov sastav.
Propis NN 112/2004 • Postaviti stolnu osnovu za posluživanje sporednih dnevnih obroka.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 175/03, Broj 97/03, Broj 184/04, Broj 79/09, Broj 19/01, Broj 64/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled