PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Troškovi s obzirom na promjenu stupnja zaposlenosti kapaciteta.
NN 112/2004 • Nastava ovog predmeta izvodi se u učionici sa cijelim razredom, uz napomenu da ne izostane korelacija s predmetima ugostiteljsko posluživanje, kuharstvo, slastičarstvo, poznavanje robe, kao i predmetima ekonomske struke.
NN 112/2004 • U realizacije nastave težiti primjeni metoda (usmena, demonstracijska, dokumentacijska,…) rada koje će podići pažnju i stupanja aktivnosti polaznika, a oblike rada prilagoditi njihovoj kronološkoj dobi i predznanju. Treba istaći one sadržaje koje učenici neće samostalno obrađivati na stručnoj i praktičnoj nastavi.
NN 112/2004 • Učenikova dostignuća provjeravaju se putem usmenih, pismenih i seminarskih radova.
NN 112/2004 • 6.10. Izborni nastavni predmet: Tjelesna i zdravstvena kultura
NN 112/2004 • Nastavni plan i program tjelesne i zdravstvene kulture objavljen je u «"Narodnim novinama" br. 136» od 28. kolovoza 2003.g.
NN 112/2004 • U izbornom predmetu matematika u struci nudi se detaljnija obrada nastavnih sadržaja iz nastavnog programa stručno-teoretskog dijela matematika u struci .
NN 112/2004 • Sastavni dio ovog programa su sadržaji Zaštite na radu i Bontona.
NN 112/2004 • Cilj: Stjecanje osnovnih znanja, vještina i navika koji će omogućiti samostalno obavljanje poslova u ugostiteljskoj djelatnosti – zanimanju konobar.
NN 112/2004 • Upoznati i objasniti ugostiteljske objekte i jedinice za pružanje usluga prehrane i točenja pića.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Prepoznati suvremene ugostiteljske objekte za pružanje usluga prehrane i točenja pića.
NN 112/2004 • Ugostiteljski objekti i poslovne jedinice za pružanje usluga prehrane i točenja pića.
NN 112/2004 • Odrediti ulogu kategorizacije ugostiteljskih objekata za smještaj.
NN 112/2004 • Prepoznati ugostiteljske objekte koji nisu obvezni izvršiti kategorizaciju.
NN 112/2004 • Izreći i pokazati dijelove restorana te objasniti njihovu ulogu u cjelovitosti i zasebnosti.
NN 112/2004 • Prepoznati i razvrstati namještaj u ugostiteljskih objektima za pružanje usluga prehrane i točenja pića.
NN 112/2004 • Pravilno prekriti stol podstolnjakom, stolnjakom i nadstolnjakom.
NN 112/2004 • Nabrojiti i pokazati metalno, porculansko, stakleno, vatrostalno,… posuđe.
NN 112/2004 • Uvježbati tehnike nošenja tanjura, čaša, pribora za jelo i drugog inventara.
NN 112/2004 • Utvrditi ulogu i važnost uređaja i aparata u ugostiteljskim objektima.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 162/03, Broj 29/99,
Broj 47/90, Broj 171/03,
Broj 81/08, Broj 44/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE