PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• Organizacija sredstava, predmeta rada i ljudskog rada u restoranima.


Stranica NN 112/2004

• Upoznati se sa mogućim načinima boniranja, naplaćivanja i kontrole jela pića i napitaka (informatički programi).


Stranica NN 112/2004

• Djelovati odgovorno kod primopredaje smjena u materijalnom smislu zaduženja.


Stranica NN 112/2004

• Objasniti i pokazati primjerima kako se mijenjaju cijene ugostiteljskih usluga.


Internet NN 112/2004
• Objasniti tko daje odobrenje cijena i kada se mogu primjenjivati.

Internet stranice NN 112/2004
• Usuglasiti radno vrijeme po smjenama i za vrijeme izvanrednih obroka u restoranu.

Internet stranice NN 112/2004 • Svakodnevno praćenje pisanih tragova kroz evidenciju navedenih knjiga koje se vode u restoranu.
Internet stranice NN 112/2004 • Načini boniranja i naplaćivanja usluga jela i pića u restoranu.
Internet stranice NN 112/2004 • Načini pologa dnevnog prometa i polog novca te vrijednosnih papira.
Internet stranice NN 112/2004 • Izrada instrumenata ponude jela, pića i napitaka u restoranu.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Izrada rasporeda zaposlenih te vođenje evidencije radnog vremena
Informacije NN 112/2004 • Vođenje internih knjiga (o lomovima, kalu, rashodu, dugovanjima, reprezentaciji, pretplatnicima na hranu, razni adresari evidencija, čitanja brojila vode, struje, plina, telefona, kilometraže auta voznog parka i sl.)
Poslovne stranice NN 112/2004 • Objasniti važnost stjecanja navika o čuvanju imovine, trošenja i zamjene imovine restorana
Pregledi NN 112/2004 • Upoznati se sa svakodnevnim obvezama i pravima na potraživanja između poslovnih partnera i restorana.
Besplatno NN 112/2004 • Pokazati i objasniti modele formiranja prodajne cijene roba i usluga u ugostiteljstvu.
Glasnik NN 112/2004 • Navesti i objasniti vanjske faktore koji utječu na formiranje cijena u ugostiteljstvu.
Propis NN 112/2004 • Izreći važnost određivanja marže u ukupnoj cijeni ugostiteljskih proizvoda i usluga.
Propis NN 112/2004 • Objasniti uzročno posljedičnu vezu između troškova i promjene stupnja zaposlenosti kapaciteta.
Propis NN 112/2004 • Pronaći troškove potrebe za usporedbe i predviđanja poslovanja.
Propis NN 112/2004 • Troškovi: prema pojavnom obliku, mjestima nastanka, nositeljima,…
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 39/98, Broj 49/05, Broj 63/01, Broj 122/07, Broj 19/90, Broj 79/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled