PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Organizacija sredstava, predmeta rada i ljudskog rada u restoranima.
NN 112/2004 • Upoznati se sa mogućim načinima boniranja, naplaćivanja i kontrole jela pića i napitaka (informatički programi).
NN 112/2004 • Djelovati odgovorno kod primopredaje smjena u materijalnom smislu zaduženja.
NN 112/2004 • Objasniti i pokazati primjerima kako se mijenjaju cijene ugostiteljskih usluga.
NN 112/2004 • Objasniti tko daje odobrenje cijena i kada se mogu primjenjivati.
NN 112/2004 • Usuglasiti radno vrijeme po smjenama i za vrijeme izvanrednih obroka u restoranu.
NN 112/2004 • Svakodnevno praćenje pisanih tragova kroz evidenciju navedenih knjiga koje se vode u restoranu.
NN 112/2004 • Načini boniranja i naplaćivanja usluga jela i pića u restoranu.
NN 112/2004 • Načini pologa dnevnog prometa i polog novca te vrijednosnih papira.
NN 112/2004 • Izrada instrumenata ponude jela, pića i napitaka u restoranu.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Izrada rasporeda zaposlenih te vođenje evidencije radnog vremena
NN 112/2004 • Vođenje internih knjiga (o lomovima, kalu, rashodu, dugovanjima, reprezentaciji, pretplatnicima na hranu, razni adresari evidencija, čitanja brojila vode, struje, plina, telefona, kilometraže auta voznog parka i sl.)
NN 112/2004 • Objasniti važnost stjecanja navika o čuvanju imovine, trošenja i zamjene imovine restorana
NN 112/2004 • Upoznati se sa svakodnevnim obvezama i pravima na potraživanja između poslovnih partnera i restorana.
NN 112/2004 • Pokazati i objasniti modele formiranja prodajne cijene roba i usluga u ugostiteljstvu.
NN 112/2004 • Navesti i objasniti vanjske faktore koji utječu na formiranje cijena u ugostiteljstvu.
NN 112/2004 • Izreći važnost određivanja marže u ukupnoj cijeni ugostiteljskih proizvoda i usluga.
NN 112/2004 • Objasniti uzročno posljedičnu vezu između troškova i promjene stupnja zaposlenosti kapaciteta.
NN 112/2004 • Pronaći troškove potrebe za usporedbe i predviđanja poslovanja.
NN 112/2004 • Troškovi: prema pojavnom obliku, mjestima nastanka, nositeljima,…
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 39/98, Broj 49/05,
Broj 63/01, Broj 122/07,
Broj 19/90, Broj 79/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE