PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Pronaći i izreći specifičnosti za svaku vrstu ugostiteljskog objekta.
NN 112/2004 • Naučiti i objasniti elemente koji čine 2 minimalne uvjete 2 za obavljanje ugostiteljske djelatnosti.
NN 112/2004 • Obrazložiti važnost funkcionalnosti opreme ugostiteljskog objekta.
NN 112/2004 • Izreći i napisati materijalne i nematerijalne uvjete minimalnog standarda u ugostiteljstvu.
NN 112/2004 • Pronaći mjesto i način isticanja kvalitete ugostiteljskog objekta.
NN 112/2004 • Odrediti važnost oznake kvalitete za potrošača ugostiteljskih usluga i za ugostiteljski objekt.
NN 112/2004 • Kapaciteti i površine jedinica za pružanje ugostiteljskih usluga.
NN 112/2004 • Opskrba vodom, strujom, plinom, telefonom i zbrinjavanje otpada.
NN 112/2004 • Objasniti standarde koji su Zakonom i drugim propisima regulirani.
NN 112/2004 • Pronaći međunarodne standarde u pružanju ugostiteljskih usluga.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • 8. Razvrstavanje ugostiteljskih objekata koji pružaju usluge prehrane, točenja pića i napitaka.
NN 112/2004 • Objasniti segmente i specifičnosti zbog kojih su ugostiteljski objekti u kojima se pružaju usluge nuđenja jela, pića i napitaka, razvrstani, s posebnim osvrtom na restoran.
NN 112/2004 • Razvrstavanje prema: uslugama, lokaciji, kategoriji, načinu poslovanja, namjeni, veličini, trajanju poslovanja, važnosti, mobilnosti, specijalnosti poslovanja,…
NN 112/2004 • Objasniti tko se sve može baviti ugostiteljskom djelatnostću i navesti zakonske propise koji to reguliraju.
NN 112/2004 • Navesti, opisati i pokazati različite vrste ugostiteljskih objekata u kojima se odvija ugostiteljska djelatnost restauraterstva.
NN 112/2004 • Izdvojiti karakteristike kavane bečkog tipa, francuskog i talijanskog tipa.
NN 112/2004 • Nabrojiti sustave pružanja usluga i rada u ugostiteljskim objektima koji se bave pružanjem usluga prehrane, točenja pića i napitaka.
NN 112/2004 • Izreći karakteristike cjelina i dijelova ugostiteljskih objekata.
NN 112/2004 • Ugostiteljski objekti u kojima se obavlja ugostiteljska djelatnost resturaterstva.
NN 112/2004 • Ugostiteljski objekti u kojima se pružaju usluge zabave, točenja pića i napitaka.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 3/99, Broj 82/96,
Broj 155/05, Broj 10/08,
Broj 52/00, Broj 2/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE