PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Pokazati dijelove etikete važne za spoznaju o vinu i drugim karakteristikama.
NN 112/2004 • Definiranje adekvatne boje vina te ocjenjivanje vina na osnovi boje i prozirnosti.
NN 112/2004 • Navesti elemente okusa kod ocjenjivanja karakteristika vina.
NN 112/2004 • Utvrditi i donijeti sud o svim prethodnim elementima organoleptičkog ispitivanja vina.
NN 112/2004 • Prepoznati ulogu vinskog podruma u ugostiteljskim objektima različite vrste i kategorije.
NN 112/2004 • Nabrojiti ulogu vinskog podruma u skladištenju i očuvanju vina.
NN 112/2004 • Izreći ulogu dnevnih podruma u svakodnevnom radu ugostiteljskog djelatnika.
NN 112/2004 • Izraditi adekvatnu vinsku kartu za različite vrste ugostiteljskih poslovnih jedinica.
NN 112/2004 • Naučiti i primijeniti pravila slaganje jela i vina različitim varijantama uz poštivanje tradicije i lokalnih običaja.
NN 112/2004 • Cilj: stjecanje osnovnih znanja, vještina i navika koje će omogućiti učeniku samostalno vođenje i organizaciju poslovanja restorana.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Upoznati privredne sektore i pronaći ulogu i mjesto ugostiteljstva u cjelokupnom gospodarstvu.
NN 112/2004 • Pronaći međusobnu povezanost ugostiteljske djelatnosti sa drugim uslužnim djelatnostima
NN 112/2004 • Upoznati razvojni put ugostiteljstva kroz različita vremenska razdoblja i povijesne periode.
NN 112/2004 • Diskutirati o pravcima razvoja ugostiteljstva u bližoj i daljnjoj budućnosti.
NN 112/2004 • Nabrojiti ugostiteljske objekte za smještaj iz skupine hotelijerstva.
NN 112/2004 • Navesti pojam ugostiteljskih usluga i prepoznati njihove specifičnosti.
NN 112/2004 • Opisati vrste usluga po mjestima realizacije i načinu pružanja.
NN 112/2004 • Navedene uvjete primijeniti na ugostiteljske objekte iz skupine restauraterstva.
NN 112/2004 • Objasniti razlike u kvaliteti ugostiteljskih objekata iz skupine restorana (restauraterstvo).
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 91/02, Broj 11/91,
Broj 36/99, Broj 148/05,
Broj 14/06, Broj 112/04
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE