PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • pićaNaglasiti karakteristike, reći vrste i poslužiti vinske, destilirane, aromatične, miješane, bezalkoholne,… aperitive.
NN 112/2004 • Različitim tehnikama poslužiti aperitive u posebnim prigodama.Vrste aperitiva.
NN 112/2004 • njihovo posluživanjeNabrojati, objasniti i poslužiti bezalkoholna pića na osnovi prirodnih sastojaka.
NN 112/2004 • Poslužiti različita bezalkoholna pića.Vrste bezalkoholnih pića.
NN 112/2004 • 6. VinaUočiti i ovladati karakteristikama pojedinih vrsta vina i njihova posluživanja.
NN 112/2004 • Napisati i izreći karakteristike sastavljanja, bitnih elemenata i konstrukcije vinske karte.
NN 112/2004 • Definirati načela posluživanja vina u posebnim prigodama.Karakteristike vina.
NN 112/2004 • Određivanje vina prema vrstama jela i gastronomskim pravilima.
NN 112/2004 • Poslužiti različite vrste piva.Vrste piva i njegove karakteristike.
NN 112/2004 • hladnih napitakaPripremiti i poslužiti proizvode od kave u različitim ugostiteljskim objektima.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti topla i bezalkoholna pića i napitke. Topli napitci od kave.
NN 112/2004 • alkoholnih pićaObjasniti načine pripremanja i posluživanja punča.
NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti kuhanu rakiju. Pripremanje i posluživanje punča.
NN 112/2004 • Napisati i izraditi sredstva ponude i prodaje jela, pića i napitaka u kavani.
NN 112/2004 • restauracijamaPoslužiti dnevne obroke u restoranima pansionskog tipa.
NN 112/2004 • Poslužiti dnevne obroke u specijaliziranim restauracijama. Dnevni obroci u restoranima pansionskog tipa.
NN 112/2004 • prostorimaObaviti sve poslove posluživanja hrane, pića i napitaka u hotelskim sobama i apartmanima.
NN 112/2004 • Obaviti posluživanje na terasi i vrtu. Posluživanje hrane, pića i napitaka u hotelskoj sobi.
NN 112/2004 • 14. Suha putna hrana ili "lunch paket"Učenik treba znati objasniti karakteristike «lunch paketa».
NN 112/2004 • Odrediti način oblik i način plaćanja «lunc paketa».Karakteristike "lunch paket".
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 152/03, Broj 81/08,
Broj 57/93, Broj 33/02,
Broj 150/02, Broj 82/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE