PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1994-06-46-812 NN 46/1994

• posuđe,pribor,ambalaža i sl: pripremljeni za jednokratnu upotrebu,trebaju ovisno o vrsti odgovarati gore navedenim normativima


Propis NN 46/1994

• ** 10 ml šterilne fiziološke otopine ili peptonshe vode za ispiranje svakih 100ml volumena boce.


Propis NN 46/1994

• Navedeni normativi se odnose na ispitivanje predmeta i ruku u čistom stanju, pripremljenih za upotrebu ili početak rada. lzuzetno oni se odnose i na ruke osoba u neposrednom dodiru sa hranom u toku čitavog trajanja rada. Ako se prosuđuje mikrobiološka čistoća objekta za proizvodnju i promet pđtrebno je ispitivati određerit broj uzoraka, ovisno o vrsti i namjeni objekta i to:


Propis NN 46/1994

• 1. Industrijski objekti za proizvodnju namirnica najmanje 30 uzoraka


Propis NN 46/1994
• 2. Manji (obrtnićki) objekti za proizvodnju namirnica najmarije 15 uzoraka

Propis NN 46/1994
• 3. Objekti javne i društvene prehrane koji proizvode do 200 obroka dnevno najmanje 10 uzoraka

Propis NN 46/1994 • 4. Objekti javne i društ_vene prehrane koji proizvode do 500 obroka dnevno najmanje 15 uzoraka
Propis NN 46/1994 • 5. Objekti javne i društvene prehrane koji proizvode više od 500 obroka dnevno najmanje 20 uzoraka
Propis NN 46/1994 • 6. Ugostiteljske radnje koje ne primaju hranu najmanje 5 uzoraka
Propis NN 46/1994 • 7. Slastičarske radnje dok proizvode sladoled najmanje 10 uzoraka
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 46/1994 • 8. Slatičarske radnje kad ne proizvode sladoled najmanje 5 uzoraka
Propis NN 46/1994 • 11. Prodavaonice u kojima se prodaju namirnice u neoriginalnom pakovanju (narezivanje
Propis NN 46/1994 • 1. Uzorak je dobre mikrobiološke čistoće ako ne sadrži više od naznačenog broja (cfu) i vrste mikroorganizama navedene u Tablici.
Propis NN 46/1994 • 3. Uzorak je nezadovoljavajuće mikrobiološke čistoće ako ne zadovoljava zahtjeve pod 1. i 2. .
Propis NN 46/1994 • 1. Mikrobiološks čištoća je dobra kada je manje od 20% ispitivanih uzoraka nezadovoljavajuće mikrobiološke čistoće.
Propis NN 46/1994 • 2. Mikrobiološka čištoća je prihvatljiva kada je manje od 30% ispitivanih uzoraka nezadovoljavajuće mikrobiološke čistoće.
Propis NN 46/1994 • 3. Mikrobiološka čistoća je nezadovoljavajuća kada je 30% i više ispitivanih uzoraka nezadovoljavajuće mikrobiološke čistoće.
Propis NN 46/1994 • 4: Smatra se da nežadovoljavajuća mikrobiološka čistoća objekta ugrožava zdravstvenu ispravnost namirnica u smislu odredbi čl. 15. i 17. Zakona o zdravstvenoj ispravnosti i zdravstvenom nadzoru nad živežnim namirnicama i prerlmetima opće uporabe ("Narodne novine"; br. 60/92) i zahtijeva određenu epidemiološku obradu.
Propis NN 46/1994 • 5. Prihvatljiva mikrobiološka čistoća objekta ukazuje na potrebu pojačanog zdravstvenog nadzora i ispitivanje mikrobiološke čistoće od najmanje jednom mjesečno.
Propis NN 46/1994 • 6. Utvrđena dobra mikrobiološka čistoća objekta ukazuje da se zdravstveni nadzor treba obavljati redovito. a ispitivanje mikrobiološke čistoće objekta najmanje jednom u tri mjeseca.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 54/01, Broj 53/91, Broj 2/04, Broj 68/91, Broj 23/05, Broj 94/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled