PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis NN 23/1994

• - pozitivni utjecaj rekreacije na očuvanje zdravlja vezano za medicinski programski aktivni odmor,


Propis NN 23/1994

• 2. Osnovni pojmovi o širenju, sprečavanju i suzbijanju zaraznih bolesti:


Propis NN 23/1994

• - osnovni pojmovi o crijevnim, kapljićnim i parazitarnim bolestima


Propis NN 23/1994

• 4.Higijena namirnica i prostorija za proizvodnju, promet i čvanje namirnica


Propis NN 23/1994
• - važnost pravilnog sastava i higijenske ispravnosti namirnica za pravilan razvoj i rad organizma,

Propis NN 23/1994
• b) higijena prostorija, uređaja, pribora i amblaže te uivjeti transporta:

Propis NN 23/1994 • - minimalni uvjeti koje moraju ispunjavati prostori je za proizvodnju, promet i čuvanje namirnica.
Propis NN 23/1994 • - higijena uređaja i postrojenja za proizvodnju na mirnica,
Propis NN 23/1994 • - higijenski uvjeti kojima mora odgovarati ambalaža za pakiranje namirnica,
Propis NN 23/1994 • - Zakon o zaštiti pučanstva od zaražnih bolesti . Potrebno je dati općeniti prikaz sadržaja i intencija navedenih zakonskih propisa s posebnim osvrtom na dijelove koje nužko moraju poznavati osobe koje rade u proizvodnji i prometu namirnica
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 23/1994 • tečaja za stjecanje osnovnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti namirnica i osobnoj higijeni osoba koje, rade u proizvodnji i prometu namirnica
Propis NN 23/1994 • 1. Tečaj po proširenom programu polaze osobe iz proizvodnje i prometa namirnica nakon ćetiri godine po uspješno završenoj provjeri znanja po osnovnom programu
Propis NN 23/1994 • 2 Tečajevi po proširenom programu organiziraju se i provode u grupama koje se formiraju prema djelatnostima u proizvodnji i prometu namirnica i to:
Propis NN 23/1994 • a) industrijska proizvodnja te proizvodckja i promet namirnica na malo (obrtnička proizvodnja),
Propis NN 23/1994 • 3. Grupa polaznika za koje se osniva tečaj mora biti iz jedne od navedenih grupa djelatnosti (jednoredna djelatnost). Navedeni stav ima svoje opravdanje u činjenici da je bit proširenog programa upravo u tome da je sadržaj tema sukladaik potrebama jedne specifićne djelatnosti
Propis NN 23/1994 • 4. Da bi se sadržaj programa što više približio interesu polaznika tečaja, obvezno je nastavu održavati uz prikazivanje slika, dijapozitiva ili filma koji ilustrira temu predavanja i davanjem prikaza slučajeva iz prakse.
Propis NN 23/1994 • A) ZAJEDNIČKI DIO PROŠIRENOG PROGRAMA ZA POLAZNIKE TEČAJA KOJI RADE U PROIZVODNJI I PROMETU NAMIRNICA BILO KOJE DJELATNOSTI
Propis NN 23/1994 • - osobna higijena kao činitelj u očuvanju higijenske ispravnosti namirnica,
Propis NN 23/1994 • - uloga zdravstvenog odgoja u stvaranju higijenskih navika kod zaposlenih osoba u proizvodnji i prometu namirnica,
Propis NN 23/1994 • - razlika između pojma vizuelne i mikroskopske čistoće ruku zaposlenog osoblja,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 104/06, Broj 36/99, Broj 48/96, Broj 70/05, Broj 69/07, Broj 49/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled