PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 23/1994 • Sadržaj osnovnog i proširenog programa tečaja mora se stalno osuvremenjivati sukladno naučnim dostignućima te sadržaju važećih zakona i drugih propisa.
NN 23/1994 • Za svaku grupu polaznika tečajeva mora se voditi evidencija sa slijedećim podacima:
NN 23/1994 • 3. broj osobne iskaznice i naziv tijela državne uprave koji ju je izdao,
NN 23/1994 • 4. podaci o školskoj spremi i uposlenju, (naziv pravne ili fizićke osobe te radnog mjesta)
NN 23/1994 • Po završetku tečaja obavlja se provjera znanja polaznika tečaja pred ispitnom komisijom.
NN 23/1994 • Članove ispitne komisije i njihove zamjenike imenuje ravnatelj zdravstvene ustanove koja je organizirala tečaj.
NN 23/1994 • Ispitna komisija se sastoji od tri člana od kojih je jedan sanitarni inspektor kao predsjednik komisije.
NN 23/1994 • Provjera znanja se može provesti najranije sedam dana po završetku tečaja. Provjeri znanja može pristupiti samo onaj polaznik tečaja koji je redovito pohađao nastavu po osnovnom ili proširenom programu.
NN 23/1994 • Provjera znanja se u pravilu obavlja usmeno. na način koji omogućava stvarno utvrđivanje znanja.
NN 23/1994 • U toku provjere znanja vodi se zapisnik, na obrascu koji je sastavni dio ovog pravilnika (prilog 3.). Zapisnik o provjeri znanja kao i druga dokumentacija u svezi održavanja tečajeva čuva se u zdravstvenoj ustanovi koja je organizirala i provela tečaj te obavila provjeru znanja.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 23/1994 • Polaznik tečaja koji nije zadovoljan uspjehom, ima pravo u roku 24 sata podnijeti usmeni prigovor ispitnoj komisiji i tražiti da se njegovo znanje još jednom provjeri. Troškove sastava sazvane Ispitne komisije snosi sam polaznik tečaja.
NN 23/1994 • Provjeri znanja može se pristupiti do tri puta, s time da izmedu dvije provjere znanja mora proći najmanje sedam dana. U slučaju da polaznik i nakon treće provjere znanja ne udovolji znanjem, obvezatno se upućuje ponovno na pohađanje tečaja te se o istome izvješćuje poduzeće ili druga pravna odnosno fizićka osoba koja ne može rasporediti djelatnika na rad s namirnicama tako dugo dok ne dokaže da je stekao odgovarajuće znanje. Zdravstvena ustanova dužna je kopiju izvješća iz stavka 2. ovoga članka dostaviti i sanitarnoj inspekciji koja je nadležna za obavljanje sanitarnog nadzora nad radom pravne ili fizićke osobe gdje je djelatnik uposlen.
NN 23/1994 • Polazniku tečaja koji je postigao uspjeh na provjeri znanja izdaje se potvrda, a kopija potvrde dostavlja se poduzeću ili drugoj pravnoj odnosno fizićkoj osobi koja je uputila djelatnika na tečaj.
NN 23/1994 • Potvrda o provjeri znanja izdaje se na obrascu koji je sastavni dio ovog pravilnika (prilog 4.).
NN 23/1994 • Potvrde o provjeri znanja uvode se u evidenciju pod rednim brojem s podacima koji su istovjetni s podacima na potvrdi. Izvješće o evidenciji iz stavka 1. ovog pravilnika zdravstvena ustanova je dužna dostaviti sanitarnoj inspekciji iz članka 13. stavak 3. ovog Pravilnika i to svake godine zaključno do 31. siječnja.
NN 23/1994 • Danom stupanja na snagu ovog pravilnika prestaje važiti Pravilktik o načinu stjecanja osnovnog znanja o higijeni namirnica i osobnoj higijeni osoba koje rade u proizvodnji i prometu živežnih namirnica ("Narodne novine" br. 35/84, 10/86)
NN 23/1994 • Ovaj pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u "Narodnim novinama".
NN 23/1994 • tečaja za stjecanje osnovnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti namirnica i osobnoj higijeni osoba koje rade u proizvodnji i prometu namirnica
NN 23/1994 • - značaj osobne higijene za očuvanje i unapređenje zdravlja,
NN 23/1994 • - značaj osobne higijene djelatnika za očuvanje higijenske ispravnosti namirnica,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 26/09, Broj 90/04,
Broj 85/06, Broj 68/98,
Broj 36/94, Broj 31/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE