PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Primijeniti zaštitna sredstva za rad na električnim aparatima sukladno Pravilniku o zaštiti na radu pri uporabi električne energije.
NN 112/2004 • Navesti mehaničke izvore opasnosti na radnom mjestu konobara i otklanjanje istih.
NN 112/2004 • Znati pružiti prvu pomoć prilikom lomova i drugih oštećenja uzrokovanih padom.
NN 112/2004 • Propisi o zaštiti pri radu, prava i obveze učenika u školskoj i obrtničkoj radionici.
NN 112/2004 • Mehanički izvori opasnosti pri uporabi ručnih mehaniziranih alata i otklanjanje opasnosti.
NN 112/2004 • Usvojiti i primjenjivati visoki standard osobne higijene i higijene radnog mjesta i prostora
NN 112/2004 • Samostalno održavanje čistoće i reda u ugostiteljskom objektu.
NN 112/2004 • Upoznati i objasniti ugostiteljski objekt, te definirati njegovu namjenu.
NN 112/2004 • Pokazati dijelove restorana te objasniti njihovu ulogu u cjelovitosti i zasebnosti.
NN 112/2004 • Razlikovati vrste rublja po kvaliteti, kvantitetu i namjeni.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Pokazati i znati namjenu posuđe u ugostiteljskom objektu koji pruža usluge prehrane, točenja pića i napitaka. Pravilno ga oprati, prebrisati i pohraniti.
NN 112/2004 • Znati objasniti pribor za jelo i pravilno ga moći upotrijebiti. Raditi s prihvataljkama.
NN 112/2004 • Znati koristiti različite uređaje i aparate u ugostiteljskom objektu koji pruža usluge prehrane, točenja pića i napitaka.
NN 112/2004 • Koristiti, održavati i čuvati sitni i specijalni inventar u ugostiteljskom objektu koji pruža usluge prehrane, točenja pića i napitaka.
NN 112/2004 • Uvježbati tehnike nošenja tanjura, čaša, pribora za jelo i drugog inventara.
NN 112/2004 • Namještaj u ugostiteljskom objektu koji pruža usluge prehrane, točenja pića i napitaka.
NN 112/2004 • Rublje u ugostiteljskom objektu koji pruža usluge prehrane, točenja pića i napitaka.
NN 112/2004 • Posuđe u ugostiteljskom objektu koji pruža usluge prehrane, točenja pića i napitaka.
NN 112/2004 • Uređaji i aparati u ugostiteljskom objektu koji pruža usluge prehrane, točenja pića i napitaka.
NN 112/2004 • Sitni i specijalni inventar u ugostiteljskom objektu koji pruža usluge prehrane, točenja pića i napitaka.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 21/00, Broj 79/07,
Broj 75/08, Broj 163/03,
Broj 87/08, Broj 27/96
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE