PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 22/1996 • Spremište za hranu treba biti odvojeno od kuhinje i dovoljno zračno, te treba imati odgovarajuće police odnosno regale za smještaj namirnica i pića.
NN 22/1996 • Za održavanje lako pokvarljivih namirnica i pića trebaju se postaviti rashladne komore ili hladnjaci odgovarajućeg kapaciteta i broja, da bi se zadovoljilo uvjete nemiješanja namirnica različitog porijekla.
NN 22/1996 • Točionik je uređen i opremljen prostor da se u njemu mogu pripremati i usluživati pića i napici.
NN 22/1996 • Točionik treba imati korito za pranje čaša s mješalicom za toplu i hladnu vodu ili odgovarajući uređaj za pranje čaša, rashladni uređaj, te odgovarajajuću opremu za odlaganje pića i napitaka. Rashladni uređaj može biti smješten i izvan točionika.
NN 22/1996 • Ako se iz točionika neposredno uslužuju gosti, točionik treba imati odgovarajuću plohu za posluživanje.
NN 22/1996 • Točionik treba biti od nehrđajućeg materijala koji se lako čisti.
NN 22/1996 • Plutajući objekti, prema ovom Pravilniku, su naprave na vodi stalno privezane, usidrene ili položene na dno koje nisu osposobljene za plovidbu, a registrirane su za obavljanje gospodarske djelatnosti.
NN 22/1996 • Za pružanje ugostiteljskih usluga na plutajućim objektima, na odgovarajući način primjenjuju se odredbe članka 10. do 22. ovoga Pravilnika
NN 22/1996 • Postupak, kojim se utvrđuje da li su ispunjeni minimalno-tehnički uvjeti u pokretnim objektima u kojima se pružaju ugostiteljske usluge gostima, provodi povjerenstvo županijskog ureda odnosno ureda Grada Zagreba nadležnog za poslove turizma prema mjestu sjedišta objekta, odnosno prema mjestu gdje se pružaju usluge (u daljnjem tekstu: nadležni ured) koje se sastoji od najmanje tri člana koje imenuje pročelnik nadležnog ureda.
NN 22/1996 • Povjerenstvo iz stavka 1. ovoga članka čine stručni djelatnici nadležnog ureda.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 22/1996 • Postojeći plovni objekti u kojima se pružaju ugostiteljske usluge gostima, obvezni su se uskladiti s odredbama ovoga Pravilnika do 1. listopada 1996. godine.
NN 22/1996 • Dok se ne usuglase s odredbama ovoga Pravilnika, na plovne objekte građana primjenjivat će se odredbe Pravilnika o tehničkim i zdravstveno-tehničkim uvjetima koje moraju ispunjavati plovni objekti građana za pružanje turistima i putnicima usluga smještaja, prehrane, pića i napitaka kao i usluga pansiona ("Narodne novine", br. 24/90.).
NN 22/1996 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmoga dana od dana objave u "Narodnim novinama".
NN 22/1996 • Na temelju članka 23. i članka 80. Zakona o standardizaciji ("Narodne novine" broj 53/91, 26/93, 29/94, 44/95 i 72/95) ravnatelj Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo donosi
NN 22/1996 • Ovim se pravilnikom propisuju hrvatske norme koje imaju slijedeće nazive i oznake:
NN 22/1996 • Hrvatske norme iz članka 1. ovog pravilnika, sastavnim su dijelom ovog pravilnika, a objavljuju se u posebnom izdanju Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo.
NN 22/1996 • Primjena normi iz članka 1. ovog pravilnika nije obvezatna.
NN 22/1996 • doneseni Pravilnikom o jugoslavenskim standardima za osiguranje kvalitete ("Narodne novine" broj 53/91).
NN 22/1996 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u "Narodnim novinama".
NN 22/1996 • Na temelju članka 179. stavak 1. točka 1. Zakona o zdravstvenoj zaštiti ("Narodne novine" br. 75/93 i 11/94) i članka 25. stavak 2. alineja 1. Statuta Hrvatske stomatološke komore (u daljnjem tekstu: Komora), Upravno vijeće Komore na svom 1. zasjedanju dana 17. veljače 1996. godine donosi
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 152/05, Broj 112/93,
Broj 29/91, Broj 21/09,
Broj 27/92, Broj 136/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE