PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 22/1996 • _ sudoper sa zdravstveno ispravnom toplom i hladnom vodom s najmanje dva korita za pranje posuđa, ako se uslužuje priborom i posuđem za višekratnu uporabu.
NN 22/1996 • Za pružanje usluga smještaja (noćenja), plovni objekt, treba imati:
NN 22/1996 • _ na svakih 20 postelja najmanje jedan zahod, ukoliko nisu predviđeni zahodi u sklopu kabina, koji treba ispunjavati uvjete propisane u članku 8. ovoga Pravilnika,
NN 22/1996 • _ kabine za noćenje gostiju s najviše četiri postelje u kabini,
NN 22/1996 • _ na svakih 30 postelja najmanje jedan tuš. Tuš treba biti u tuš kabini s vratima ili zastorom. U prostoriji s tušem treba se nalaziti: kutija za sapun, rešetka na podu, kuke za vješanje ručnika i rublja.
NN 22/1996 • Svi zatvoreni prostori na plovnom objektu u kojima borave gosti trebaju imati osigurano prirodno ili mehaničko prozračivanje koje omogućava dovod svježeg zraka.
NN 22/1996 • Prostori i prostorije na plovnom objektu, u kojima je nemoguće osigurati prirodnu rasvjetu, trebaju biti na odgovarajući način umjetno osvijetljeni.
NN 22/1996 • Izloženi dijelovi palube plovnog objekta, gdje se pružaju ugostiteljske usluge, trebaju biti opremljeni platnenim ili plastificiranim zaštitnim krovom ili drugom odgovarajućom zaštitom od sunca.
NN 22/1996 • _ kuhinju kapaciteta koji odgovara kapacitetu blagovaonice odnosno prostoriji za usluživanje gostiju, koji se izražava brojem sjedećih mjesta,
NN 22/1996 • U pogledu pružanja usluga smještaja (noćenja) u okviru pansionskih usluga, primjenjuju se odredbe članka 13. do 17. ovoga Pravilnika.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 22/1996 • _ termički uređaj za pripremanje jela i napu odgovarajućeg kapaciteta odzračivanja iznad termičkog uređaja ili prirodnu ventilaciju,
NN 22/1996 • _ sudoper s dva korita za pranje posuđa i pribora za jelo s mješalicom za toplu i hladnu vodu,
NN 22/1996 • _ police ili ormare za sušenje ili smještaj posuđa i pribora za jelo,
NN 22/1996 • _ zračenje kuhinje treba biti izvedeno tako da zrak iz kuhinje ne ulazi u blagovaonicu.
NN 22/1996 • Blagovaonica, odnosno prostorija za usluživanje gostiju, treba imati odgovarajući broj stolova, stolica ili klupa i dobro ozračenje i osvjetljenje.
NN 22/1996 • Pod u blagovaonici ne smije biti klizav, mora biti od materijala koji ne propušta vodu i lako se čisti i održava.
NN 22/1996 • Gostima se kod usluživanja hrane treba staviti na raspolaganje papirnati ili platneni ubrus.
NN 22/1996 • Pribor za jelo (žlice, vilice, noževi i dr.) treba biti od nehrđajućeg materijala.
NN 22/1996 • Stolovi u blagovaonici, odnosno prostoriji za usluživanje gostiju trebaju biti pokriveni tekstilnim, papirnatim ili plastičnim stolnjacima ili podlošcima ispod pribora i posuđa za jelo.
NN 22/1996 • Ako se točionik nalazi u blagovanici ili prostoriji za usluživanje gostiju, iz njega se mogu neposredno usluživati gosti, pod uvjetom da točionik ima plohu za posluživanje s ili bez visokih stolica.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 96/03, Broj 163/03,
Broj 11/91, Broj 96/05,
Broj 105/99, Broj 107/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
Web Express - Poslovne novine - Poslovni vjesnik - Programi
Cyber Zentrum - Avon - Berlin - London - Hosting