PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1996-03-22-414 NN 22/1996

• _ za zaposlene djelatnike, koji pružaju ugostiteljske usluge, trebaju imati zahod s predprostorom, umivaonikom i garderobnim prostorom,


Propis NN 22/1996

• _ podovi i pregradne plohe trebaju biti od glatkih površina da je moguće čišćenje i dezinfekcija. Podovi mogu biti prekriveni i tepisima ili tapisonima koji se mogu lako čistiti i održavati.


Propis NN 22/1996

• U željezničkim vagonima mogu se pripremati i usluživati topla i hladna jela, te pića i napici.


Propis NN 22/1996

• Plovni objekti, prema ovom Pravilniku, su brod i brodica registrirana za gospodarske svrhe prijevoza putnika.


Propis NN 22/1996
• Gost, prema ovom Pravilniku, je putnik koji koristi ugostiteljske usluge na plovnom objektu.

Propis NN 22/1996
• U plovnom objektu, u kojem se pružaju ugostiteljske usluge, trebaju biti ispunjeni sljedeći opći uvjeti:

Propis NN 22/1996 • _ u pogledu izgradnje, uređaja i opremljenosti, brod treba udovoljavati odredbama Pravila za tehnički nadzor pomorskih brodova Hrvatskog registra brodova, a brodica odredbama Pravilnika o brodicama ("Narodne novine", broj 81/94), te odredbama ovog Pravilnika,
Propis NN 22/1996 • _ uređaji i oprema trebaju biti u ispravnom i funkcionalnom stanju,
Propis NN 22/1996 • _ da je uređen i opremljen tako da je omogućeno racionalno korištenje prostora, i nesmetano kretanje gostiju, nesmetan prijenos roba, higijensko manipuliranje namirnicama, čuvanje robe od kvarenja i zaštita zdravlja gostiju,
Propis NN 22/1996 • _ opremljen spremnikom sa zdravstveno ispravnom vodom sukladno Pravilima za tehnički nadzor pomorskih brodova Hrvatskog registra brodova,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 22/1996 • _ opremljen s dovoljno posuda za otpatke i smeće na nožno otvaranje poklopca ili na drugi odgovarajući način, s tim da se otpad i smeće s plovnog objekta obvezno deponira na kopnu na za to propisanim mjestima,
Propis NN 22/1996 • _ osigurano sjedeće mjesto za svakog gosta, prema kapacitetu blagavaonice, odnosno prostorije za usluživanje gostiju, ako se pružaju usluge prehrane,
Propis NN 22/1996 • _ osoblje na plovnom objektu koje radi sa živežnim namirnicama treba imati propisanu radnu odjeću;
Propis NN 22/1996 • _ garderobne ormariće za osoblje koje pruža ugostiteljske usluge,
Propis NN 22/1996 • _ na svim vratima ugostiteljskog sadržaja, trebaju se nalaziti natpisi koji pokazuju namjenu prostorije,
Propis NN 22/1996 • _ Zahod treba imati: zahodsku školjku, toaletnu četku sa stalkom, kutiju s toaletnim papirom, umivaonik s tekućom vodom i sredstvom za pranje ruku, ubrus za brisanje ruku, te košaru za otpadke. Umivaonik može biti smješten i u prostoru ispred zahoda. Zahod treba biti besprijekorno čist, dezinficiran i ne smije širiti neugodne mirise, a preko noći treba biti osvijetljen.
Propis NN 22/1996 • Za pružanje usluga pića i napitaka, plovni objekt, treba imati:
Propis NN 22/1996 • _ priručno skladište ili prostor za čuvanje pića i napitaka,
Propis NN 22/1996 • _ sudoper sa zdravstveno ispravnom toplom i hladnom vodom, ako se na plovnom objektu uslužuje posuđem i priborom za višekratnu uporabu.
Propis NN 22/1996 • _ rashladni uređaj odgovarajuće veličine za čuvanje namirnica,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 107/93, Broj 143/08, Broj 2/07, Broj 18/94, Broj 6/06, Broj 172/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled