PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 20/1992 • U prostorijama za soljenje, zrenje i uskladištenje sireva moraju biti postavljeni termometri i higrometri.
NN 20/1992 • Objekt mora imati prostoriju za uskladištenje surutke u kojoj su postavljeni oprema za hlađetnje surutke, bazen ili spremnik za surutku i crpke za surutku.
NN 20/1992 • Objekt mora imsti posebnu prostoriju za pranje i sušenje opreme i platna.
NN 20/1992 • Objekt za proizvodnju topljenog sira mora biti odvojen od ostalog dijela mljekare i mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene prostorije:
NN 20/1992 • Prostorija za čišćenje i pripremu sirovine mora imati radne stolove, bazene, vagu i opremu za transport sirovine do uređaja za usitnjavanje.
NN 20/1992 • U prostoriji za topljenje sira mora biti postavljen uređaj za topljenje izrađen od nerđajućeg čelika i opremljen živinim termometrom i termografom.
NN 20/1992 • U prostoriji za pakiranje topljenog sira mora biti automatski uređaj za formiranje i pakiranje topljenog sira.
NN 20/1992 • Objekt za proizvodnju topljenog sira mora imati prostorije za hlađenje i uskladištenje topljenog sira pri temperaturi od 0 oC do +2 oC.
NN 20/1992 • Objekt za proizvodnju sladoleda (mliječnoga, voćnoga, krema sladoleda itd.) mora imati prema tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene prostorije:
NN 20/1992 • Otprema u prostoriji za toplinsku pripremu sladoledne mase i u prostoriji za zrenje sladoledne mase mora udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 19, 23, 27. i 29. ovoga pravilnika.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 20/1992 • Uređaji za pasterizaciju i hlađenje sladoledne mase moraju biti opskrbljeni mjernim instrumentima što su propisani u članku 157. stavku 3. i 4. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Oprema u prostoriji za zamrzavanje i pakiranje sladoleda mora udovoljavati uvjetima iz članka 19. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Za uskladištenje tekućih i krutih sastojaka sladoleda objekt mora imati prostorije:
NN 20/1992 • 1. za uskladištenje krutih sastojaka sladoleda (šećer, mlijeko u prahu, stabilizatori, emulgatori, čokolada, arome, paste i sl.);
NN 20/1992 • 2 za uskladištenje tekućih sastojaka sladoleda (pasterizirano mlijeko, vrhnje, sirup i dr);
NN 20/1992 • Sve prostorije za hlađenje mlijeka i mliječnih proizvoda moraju, po veličini, odgovarati kapacitenma namjene, a izgradnja i uređenje tih prostorija mora udovoljavati uvjetima iz članka 96. i članka 101. do 103. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Gotovi proizvodi skladište se u prostorije koje su funkcionalno povezane s drugim proizvodnim prostorijama i s mjestom za otpremu gotovih proizvoda. Uređenje prostorija za uskladištenje mora odgovarati namjeni odnosno vrsti proizvoda koji se skladište, u skladu s uvjetima propisanim u članku 144. stavku 8. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Mljekara u kojoj se proizvode različite vrste mliječnih proizvoda mora imati pogodno lociranu prostoriju (ili prostorije) odgovarajuće veličine za uskladištenje i pripremu začina i drugih vrsta dodataka.
NN 20/1992 • Aditivi kemijske prirode (boje, aromatične tvari, stabilizatori i sl.) moraju se uskladištiti u posebnu prostoriju. Uređenje te prostorije i uvjeti rada u njoj moraju biti u skladu sa člankom 145. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Suhi plodovi (orasi, bademi i sl.), kava, kakao i drugi dodaci moraju se uskladištiti u posebnu i suhu prostoriju zaštićenu od kukaca i glodavaca, prašine i izravne svjetlosti.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 40/92, Broj 86/95,
Broj 147/05, Broj 166/98,
Broj 63/97, Broj 56/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE