PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Učenici će naučiti načine suzbijanja i sprječavanja širenja zaraznih bolesti.
NN 112/2004 • Učenici će usvojiti načine higijenskog rukovanja i pripremanja hrane, higijenskog prijevoza i skladištenja hrane; higijenskog usluživanja hrane.
NN 112/2004 • Učenici će usvojiti navike održavanja higijene prostora koji ih okružuje, uočit će važnost sprječavanja onečišćenja vode, zraka i tla, te uvidjeti višestruku korist od gospodarskog zbrinjavanja otpada tj. iskorištenja sekundarnih sirovina.
NN 112/2004 • Učenici će upoznati ulogu sanitarne inspekcije i uvidjeti važnost sanitarnog nadzora namirnica, osoba koje sudjeluju u proizvodnom procesu, prostorija i uređaja.1. Osobna higijena
NN 112/2004 • 7. Prijenos zaraznih bolesti (dodirom, zrakom, hranom, vodom za piće itd.):
NN 112/2004 • 16. Sanitarni nadzor namirnica, radnog osoblja, prostorija i uređaja
NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 2 sata tjedno ( 70 sati godišnje)
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Uočiti ulogu ugljikohidrata, masti i bjelančevina u prehrani ljudi. Uočiti načine nastajanja, građu i izvore tih tvari
NN 112/2004 • Steći osnovna znanja o pojmu mikrobiologije, podjeli i građi mikroorganizama, rasprostranjenosti mikroorganizama te korisnim i štetnim mikroorganizmima.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Usvojiti osnovna znanja o: mikrobnim procesima, usvojiti pojam fermentacije, uvjete uzgoja mikroorganizama.
NN 112/2004 • Upoznati i naučiti pojmove o mikrobiologiji žitarica i mlinskih proizvoda.- Pojam tvari, agregatna stanja
NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
NN 112/2004 • Svaki učenik dužan je posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad donositi radnu odjeću i obuću.
NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 2 sata tjedno ( 70 sati godišnje)
NN 112/2004 • Cilj zadaci: upoznati učenike sa stokom za klanje i ostalim izvorima mesa, naučiti razlikovati stoku po vrsti, pasmini, tipu, usvojiti znanje o bolestima stoke, građom tijela stoke za klanje.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • - naučiti podjelu stoke za klanje prema vrsti, pasmini i tipu
NN 112/2004 • - usvojiti pojam i podjelu bolesti stoke za klanje, prepoznati bolesne životinje, shvatiti kakve opasnosti prijete od nepregledanog mesa
NN 112/2004 • - naučiti građu tijela, dijelove trupa, kosti, mišiće, tjelesne šupljine da učenik može usvajati kasnija znanja iz područja rasijecanj a mesa
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 90/03, Broj 173/03,
Broj 26/02, Broj 57/06,
Broj 32/05, Broj 35/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE