PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Stanice, tkivo (mišićno, vezivno, masno, koštano), sustavi organa za kretanje -(kosti, građa, podjela spojevi kostiju, kosti glave, trupa, ekstrimiteta)


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Mišićni sustav (građa i podjela mišićnog tkiva). Podjela mišića. Probavni sustav, dišni sustav, mokraćno-spolni sustavi, žljezdani sustav.


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• 6.6. Nastavni predmet: Primarna obrada stoke za klanje i obrada mesa


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Tjedni (ukupni) fond sati: 4 sata tjedno / 140 sati godišnje


Internet NN 112/2004
• Učenici moraju usvojiti znanja iz područja primarne obrade stoke, dobivanje mesa i obrade mesa da uspješno primijene stečena znanja u praksi.

Internet stranice NN 112/2004
• Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji

Internet stranice NN 112/2004 • mesa i proizvodi od mesaUsvojena znanja pravilno primjenjivati u transportu stoke.
Internet stranice NN 112/2004 • Usvojena teorijska znanja o fazama rada u klaonici znati povezati s primjenom u praksi.
Internet stranice NN 112/2004 • Usvojiti i primijeniti znanja o sporednim proizvodima klanja i razmisliti o još većim mogućnostima iskorištenja.
Internet stranice NN 112/2004 • Znajući sve o građi i svojstvima mesa, može se očekivati da i ta znanja primijene u praksi.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Učenik treba znati da je meso i proizvodi od mesa pokvarljiva namirnica i da treba odmah prepustiti konzerviranju.
Informacije NN 112/2004 • Usvojena znanja o alatima i strojevima znati primijeniti u praksi.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Usvojena znanja iz područja rasijecanja mesa, industrijskog, komercijalnog.
Pregledi NN 112/2004 • Povezati se praksom u smislu što kvalitetnijeg rasijecanja mesa
Besplatno NN 112/2004 • Dobivena i usvojena znanja primijeniti u području konfekcionaranja mesa i proizvoda od mesaPrijevozna sredstva, postupak sa stokom tijekom prijevoza, prijevoz, propisi koji određuju pravila prijevoza, istovar stoke, stočni depo, postupak sa stokom u stočnom depou.
Glasnik NN 112/2004 • Vrste i tipovi klaonica, zakonski uvjeti gradnje klaonica, voda za potrebe klaonica, otpadne vode. Raspored odjela i linija u klaonici.
Propis NN 112/2004 • Linija klanja svinja. Skidanje dlake, dotjerivanje površine trupa, vađenje unutarnjih organa, završne faze primarne obrade.
Propis NN 112/2004 • Linija klanja goveda (tipovi linija, obrtničke i industrijske), faze rada u primarnoj obradi goveda, strojevi i uređaji koji se pojavljuju na linijskim klanjima.
Propis NN 112/2004 • Vrste crijeva, primarna i sekundarna obrada crijeva i želuca, iznutrice, vrste obrade sirove kože, obrada za prijevoz. Ostali sporedni proizvodi klanja i postupak s njima.
Propis NN 112/2004 • Kvarenje mesa – procesi kvarenja (trulež mesa, pljesnivost mesa, smrdljivo zrenje, svjetlucanje).
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 147/05, Broj 21/05, Broj 110/09, Broj 120/02, Broj 48/91, Broj 1/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled