PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Hlađenje – komore za hlađenje, rashladni uređaji, metode hlađenja, utjecaj hlađenja na kvalitetu mesa.


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Smrzavanje – smrzavanje robe u mesu, promjena na mesu zbog smrzavanja, metode i načini smrzavanja, skladištenje smrznutog mesa, odmrzavanje.


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• sastojci salamure, način i brzina salamurenja, uređaji za salamurenje, stvaranje NO-mioglobin, svojstva


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• - Dimljenje (fizikalno-kemijski način), sastav dima, djelovanje dima i postupak dimljenja


Internet NN 112/2004
• Ocjena klaoničke vrijednosti trupova (klaoničko meso, tržna klasifikacija mesa)

Internet stranice NN 112/2004
• Rasijecanje svinjskog mesa za preradu, dobivanje pet osnovnih komada, obrada osnovnih komada za proizvode

Internet stranice NN 112/2004 • Rasijecanje goveđeg mesa za preradu, kategoriziranje mesa za preradu,
Internet stranice NN 112/2004 • Obrada mesa za veleprodaju u polovicama, trupcima, četvrtinama, specijalno obrađenim polovicama, četvrtinama, osnovnim dijelovima, sa ili bez kostiju
Internet stranice NN 112/2004 • Rasijecanje i prodaja mesa odojka, mlade svinjetine, svinjskog mesa.
Internet stranice NN 112/2004 • Rasijecanje i prodaja ovčjeg mesa, janjećeg mesa, mesa mlade janjetine
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Ambalaža za konfekcijske linije za konfekcijske faze rada u procesu konfekcioniranja mesa i proizvoda od mesa.
Informacije NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Svaki učenik dužan je posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad radnu odjeću i obuću.
Pregledi NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 4 sata tjedno (128 sati godišnje)
Besplatno NN 112/2004 • Cilj i zadaci programa su da učenici usvoje znanja iz područja prerade mesa i da stečeno znanje uspješno koriste u proizvodnji.
Glasnik NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • Strojevi i uređaji za proizvodnju kobasica i suhomesnatih proizvoda
Propis NN 112/2004 • Tehnologija proizvodnje svježih kobasica i proizvoda od oblikovanoga svježeg mesa
Propis NN 112/2004 • Tehnologija proizvodnje konzervi (polukonzerve, trajne konzerve)
Propis NN 112/2004 • Prodaja mesa i proizvodi od mesaUsvojena znanja treba znati primijeniti u praksi
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 91/99, Broj 100/08, Broj 37/96, Broj 147/04, Broj 63/07, Broj 63/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled