PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Hlađenje – komore za hlađenje, rashladni uređaji, metode hlađenja, utjecaj hlađenja na kvalitetu mesa.
NN 112/2004 • Smrzavanje – smrzavanje robe u mesu, promjena na mesu zbog smrzavanja, metode i načini smrzavanja, skladištenje smrznutog mesa, odmrzavanje.
NN 112/2004 • sastojci salamure, način i brzina salamurenja, uređaji za salamurenje, stvaranje NO-mioglobin, svojstva
NN 112/2004 • - Dimljenje (fizikalno-kemijski način), sastav dima, djelovanje dima i postupak dimljenja
NN 112/2004 • Ocjena klaoničke vrijednosti trupova (klaoničko meso, tržna klasifikacija mesa)
NN 112/2004 • Rasijecanje svinjskog mesa za preradu, dobivanje pet osnovnih komada, obrada osnovnih komada za proizvode
NN 112/2004 • Rasijecanje goveđeg mesa za preradu, kategoriziranje mesa za preradu,
NN 112/2004 • Obrada mesa za veleprodaju u polovicama, trupcima, četvrtinama, specijalno obrađenim polovicama, četvrtinama, osnovnim dijelovima, sa ili bez kostiju
NN 112/2004 • Rasijecanje i prodaja mesa odojka, mlade svinjetine, svinjskog mesa.
NN 112/2004 • Rasijecanje i prodaja ovčjeg mesa, janjećeg mesa, mesa mlade janjetine
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Ambalaža za konfekcijske linije za konfekcijske faze rada u procesu konfekcioniranja mesa i proizvoda od mesa.
NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
NN 112/2004 • Svaki učenik dužan je posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad radnu odjeću i obuću.
NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 4 sata tjedno (128 sati godišnje)
NN 112/2004 • Cilj i zadaci programa su da učenici usvoje znanja iz područja prerade mesa i da stečeno znanje uspješno koriste u proizvodnji.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Strojevi i uređaji za proizvodnju kobasica i suhomesnatih proizvoda
NN 112/2004 • Tehnologija proizvodnje svježih kobasica i proizvoda od oblikovanoga svježeg mesa
NN 112/2004 • Tehnologija proizvodnje konzervi (polukonzerve, trajne konzerve)
NN 112/2004 • Prodaja mesa i proizvodi od mesaUsvojena znanja treba znati primijeniti u praksi
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 91/99, Broj 100/08,
Broj 37/96, Broj 147/04,
Broj 63/07, Broj 63/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE