PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Učenici moraju usvojiti značaj istraživanja marketinga te marketinški informacijski sustav.
NN 112/2004 • Učenici moraju svladati osnovne pojmove pojedinih proizvoda i njihov životni ciklus te načine formiranja cijena i njezinu politiku.
NN 112/2004 • Svladavanje razlika između prodaje i distribucije te poslovne logistike.
NN 112/2004 • Svladavanje procesa komuniciranja s tržištem te primarne i sekundarne promocijske aktivnosti.
NN 112/2004 • Učenici trebaju svladati primjenu marketinga u različitim gospodarskim djelatnostima te osnovnim pojmovima međunarodnog marketinga.- Čimbenici ponašanja potrošača
NN 112/2004 • Osim frontalnog rada, preporučujemo rad u skupinama (npr. igrokazi, radionice, ankete).
NN 112/2004 • Svaki učenik dužan je posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba imati određeni pribor (pribor za pisanje, crtanje, bilježnicu, udžbenik ako postoji), a za praktični dio nastave radnu odjeću (bijela majica, pregača, kuta, kapa, radna obuća).
NN 112/2004 • Osposobiti učenika za samostalno obavljanje nekih poslova, održavanje čistoće i higijene radnog mjesta, snalaženje u radionici, poznavanje vrste stoke za klanje, vrste mesa, masnih tkiva, iznutrica i lakših poslova u radionici.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Radni postupci tj. vježbe primjerene za prvu godinu naukovanjaOsposobiti učenike da mogu napisati test zaštite na radu.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Svladati osnovni higijenski minimum prema pravilniku za rad u prehrani.
NN 112/2004 • Upoznavanja i svladavanje osnovnih propisa rada, da bi učenik mogao samostalno raditi.
NN 112/2004 • Učenik treba znati razlikovati vrste mesa, vrste osnovnih komada, masnih tkiva iznutrice, kožice.
NN 112/2004 • Kao budući mesar, treba poznavati sirovinu tj. stoku za klanje. Znati odrediti randman i klasirati stoku za klanje.
NN 112/2004 • Naučnik treba shvatiti prijetnju klanja bolesne stoke, uvijek konzultirati veterinarsku inspekciju.
NN 112/2004 • Usvojena znanja primijeniti u nekim lakšim poslovima pod nadzorom odgovorne osobe.Učenike upoznati sa zaštitom na radu, pojmom, propisima:
NN 112/2004 • - osobna zaštitna sredstva i ostala zaštita, zaštita okoliša
NN 112/2004 • - znakovi zabrane, opasnosti, informacija, prva pomoć, protupožarne mjere
NN 112/2004 • - Osobna higijena, higijena radnog mjesta, alata, pribora, prostora
NN 112/2004 • Upoznati praktikum ili obrtničku radionicu ili pogon, zaposlenike, organizaciju rada, što se radi pomoću čega, kako se radi, posude, kolica, alati, stolovi, uređaji, strojevi, linije za proizvodnju, obradu, hladnjače (hlađenje, zamrzavanje).
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 74/94, Broj 43/06,
Broj 84/05, Broj 124/06,
Broj 6/00, Broj 67/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE