PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Ukazati na pozitivno djelovanje vina na organizam u malim količinama
NN 112/2004 • Spoznati vrijednost piva kao živežne namirnice (male količine)
NN 112/2004 • Upoznati učenike s tehnologijom proizvodnje, asortimanom, karakteristikama, čuvanjem i uporabom jakih alkoholnih pića
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Upoznati kemijski sastav i djelovanje uživala na organizam potrošača
NN 112/2004 • Osposobiti učenike za pravilno korištenje, doziranje i čuvanje začina i mirodija
NN 112/2004 • Istaknuti važnost i ulogu namirnica biljnog podrijetla obzirom na svoj kemijski sastav u prehrani
NN 112/2004 • Uvježbati mogućnost prepoznavanja različitih vrsta žitarica
NN 112/2004 • Naučiti prepoznati sve vrste povrća, posebno ukazati na važnost izbora kod pripreme jelovnika (sezonsko povrće)
NN 112/2004 • Ukazati na biološku vrijednost povrća prije svega prirodno uzgojenog sa uporabom što manje pesticida (bio-gnojivo)
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Posebno ukazati na biološku važnost voća, prije svega svježeg i motivirati učenika na svakodnevno konzumiranje
NN 112/2004 • Ukazati na različit sastav pojedinih vrsta ulja i njihovo djelovanje na zdravlje čovjeka
NN 112/2004 • Razviti kod učenika naviku o što manjem korištenju mesnih prerađevina poput pašteta i obarenih kobasica
NN 112/2004 • Motivirati na što učestalije osobno konzumiranje mesa riba i preporuke gostima zbog njihova pozitivna djelovanja na zdravlje čovjeka
NN 112/2004 • Ukazati na važnost konzumiranja mlijeka kao najpotpunije hrane, istovremeno naveliku podložnost kvarenju i mogućnosti trovanja
NN 112/2004 • Naučiti energetski vrednovati hranu i to primijeniti kod planiranja jelovnika
NN 112/2004 • Upoznati ulogu aditiva, njihovu uporabu te njihovo pozitivno i štetno djelovanje kako na namirnice tako i na potrošače
NN 112/2004 • Usvajanje znanja i vještina iz područja bioloških znanosti, u funkciji razvijanja odgovornog odnosa prema vlastitom životu i zdravlju, prema životu i zdravlju drugih ljudi, drugih bića i okoliša te razvijanja zanimanja i poštovanja prema fenomenu života
NN 112/2004 • - na temelju upoznavanja načela, pojava i procesa u živom svijetu, razvijati sposobnosti promatranja, uočavanja, povezivanja i zaključivanja
NN 112/2004 • - poticati logičko, analitičko-sintetičko te kritičko mišljenje i prosuđivanje
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 5/04, Broj 15/02,
Broj 21/02, Broj 12/00,
Broj 58/06, Broj 5/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE