PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Usvojiti osnovna znanja o: mikrobnim procesima, usvojiti pojam fermentacije, uvjete uzgoja mikroorganizama.


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Upoznati i naučiti pojmove o mikrobiologiji žitarica i mlinskih proizvoda.- Pojam tvari, agregatna stanja


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Svaki učenik dužan je posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad donositi radnu odjeću i obuću.


Internet NN 112/2004
• Tjedni (ukupni) fond sati: 2 sata tjedno / 70 sati godišnje

Internet stranice NN 112/2004
• da učenik upozna ulogu brašna kao osnovne sirovine te pomoćne sirovine i dodatke u pekarstvu, te procese koji utječu na svojstva brašna i drugih sirovina pri skladištenju.

Internet stranice NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Internet stranice NN 112/2004 • Upoznati učenike s izvodima iz Pravilnika o kakvoći žita i proizvoda od žita.
Internet stranice NN 112/2004 • Učenici će upoznati osnovne strojeve i uređaje u proizvodnji mlinskih proizvoda.
Internet stranice NN 112/2004 • Upoznati učenike sa svojstvima i važnošću osnovnih pekarskih tvoriva /sirovina/, u prvom redu brašna i to pšeničnog, ali i drugim vrstama.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Učenike upoznati s postojećim standardima za stavljanje u promet mlinskih proizvoda.
Informacije NN 112/2004 • Učenici će uočiti važnost brašna u našoj prehrani, ovisno o kemijskom sastavu i vrsti brašna.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Učenici će upoznati svojstva vode koja se koristi kao sirovina u pekarstvu.
Pregledi NN 112/2004 • Učenici će naučiti kojim sredstvima rahlimo tijesto, a u prvom redu upoznat će svojstva kvasca, njegovu morfologiju i fiziologiju.
Besplatno NN 112/2004 • Učenici će naučiti koja je uloga kuhinjske soli u pekarstvu.
Glasnik NN 112/2004 • Učenici će upoznati primjenu aditiva te koja im je općenito primjena.
Propis NN 112/2004 • Učenici će naučiti koje se još sirovine koriste u pekarstvu kao nadjev ili dodatak da povećaju prehrambenu vrijednost gotova proizvoda.
Propis NN 112/2004 • 1. Odredbe Pravilnika o kakvoći pekarskih proizvoda, tjestenine i ostalih proizvoda od žita
Propis NN 112/2004 • 5. Postojeći standardi za stavljanje u promet brašna i krupice
Propis NN 112/2004 • - organske tvari (ugljikohidrati, masti, bjelančevine, vitamini i enzimi)
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 156/08, Broj 13/02, Broj 69/98, Broj 80/08, Broj 17/03, Broj 26/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled