PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • 13. Uloga sladora, masnoća, jaja, začina i drugih sirovina u pekarstvu
NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
NN 112/2004 • Svaki učenik dužan je posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad radnu odjeću i obuću.
NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 4 sata tjedno / 140 sati godišnje
NN 112/2004 • upoznati učenike s proizvodnim procesima pekarskih proizvoda, te sa strojevima i uređajima u tim procesima; principu rada, rukovanjem i čišćenjem.
NN 112/2004 • Učenik bi trebao ovladati teorijskim znanjem iz područja pekarstva – izrada osnovnih vrsta kruha i peciva.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • VII. Obrada tijesta – dijeljenje tijesta i vaganje tjestenih komada
NN 112/2004 • XI. Hlađenje kruhaUpoznati učenike s povijesnim razvojem pekarstva, s razvojem mehanizacije. Upoznati učenike s razvojem pekarstva na području njihova grada.
NN 112/2004 • Upoznati učenike s prehrambenim potrebama ljudi, vrstama hranjivih sastojaka, te s prehrambenom vrijednošću pekarskih proizvoda.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Učenike upoznati s vrstama pekarskih proizvoda prema Pravilniku.
NN 112/2004 • Učenike upoznati s osnovnim vrstama kruha i peciva. Učenici će usvojiti tehnološku shemu proizvodnje kruha.
NN 112/2004 • Učenike upoznati s načinima skladištenja sirovina u pekarstvu te promjenama koje se događaju prilikom čuvanja.
NN 112/2004 • Učenici će usvojiti osnovne pojmove vezane za skladištenje te upoznati transportna sredstva karakteristična za pekarsku industriju.
NN 112/2004 • Upoznat će ulogu priručnog skladišta te uvjete skladištenja.
NN 112/2004 • Učenici će steći znanje o vaganju i vrstama vaga te osnovnim mjernim jedinicama.
NN 112/2004 • Upoznati učenike za značenjem miješanja te s osnovnim tipovima miješalica. Učenici će usvojiti promjene koje se događaju pri miješanju sirovina.
NN 112/2004 • Učenici će moći razlikovati metode izrade tijesta te uočiti njihove prednosti i nedostatke.
NN 112/2004 • Učenici će upoznati načine dijeljenja tijesta te s raspoloživim uređajima za dijeljenje tijesta te ulogom međuodmaranja.
NN 112/2004 • Učenici će usvojiti načine oblikovanja tjestenih komada te upoznati uređaje za oblikovanje.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 106/04, Broj 63/07,
Broj 11/91, Broj 41/91,
Broj 136/03, Broj 164/04
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE