PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 20/1992 • Za hlađenje mesa mogu se upotrebljavati i uređaji za hlađenje ili zamrzavanje, prema namjeni i kapacitetu klanja, koji su smješteni u posebnu prostoriju.
NN 20/1992 • Ako objekt raspolaže prostorijom za hlađenje, u jednom dijelu te prostorije mora postojati odvojen i ograđen prostor za zadržano meso koji se može zaključati. Ako se za hleđenje upotrebljavaju hladnjaci, mora postojati poseban uređaj za hlađenje zadržanog mesa.
NN 20/1992 • Prostorija za topljenje masnog tkiva i osposobljavanje uvjetno upotrebljivog mesa mora udovoljavati uvjetima propisanim u članku 105. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Prostorija za nejestive proizvode (sporedne proizvode klanja) i konfiskat treba biti u skladu s kapacitetima klanja i mora biti uređena i opremljena prema članku 111. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Nejestivi proizvodi i konfiskat mogu se skupljati i u posude (kontejnere) koji se nalaze u nečistom dijelu kruga objekta i mogu se zaključavati.
NN 20/1992 • Prostorija za veterinarsku inspekciju i pregled mesa na trihine mora imati sve potrebne uvjete i opremu za rad veterinarskog inspektora i uređaj i pribor za obavljanje pregleda mesa na trihine te opremu za pranje i sanitaciju.
NN 20/1992 • Garderobe i sanitarne prostorije, prema broju zaposlenog osoblja, moraju udovoljavati uvjetima propisanim u članku 35. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Za pranje, čišćenje i dezinfekciju prijevoznih sredstava mora postojati posebno izdvojeno i uređeno mjesto i uređaj odnosno oprema za pranje.
NN 20/1992 • Objekt za klanje peradi, osim općim uvjetima za izgradnju i uređenje, mora udovoljavati uvjetima propisanim u članku 180. ovog pravilnika, izuzevši prostorije za obradu želudaca i crijeva, topljenje masnog tkiva i loja i pregled mesa na trihine.
NN 20/1992 • Omamljivanje, klanje i obrada zaklane peradi moraju biti u skladu s odredbama članaka 76. do 85. ovog pravilnika.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 20/1992 • Objekt za klanje kunića, osim općim uvjetima za izgradnju i uređenje, mora udovoljavati uvjetima propisanima u članku 180. ovog pravilnika, izuzevši prostorije za obradu želudaca i crijeva, topljenje masnog tkiva i loja i pregled mesa na trihine.
NN 20/1992 • Kunići se mogu klati i na liniji klanja i obrade peradi, samo u različito vrijeme.
NN 20/1992 • Omamljivanje, klanje i obrada zaklanih kunića moraju biti u skladu s odredbama članaka 88. do 92. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Objekt za klanje kopitara, osim općim uvjetima za izgradnju i uređenje, mora udovoljavati i uvjetima prqpisanim u članku 180. ovog pravilnika, izuzevši prostorije za pregled mesa na trihinele.
NN 20/1992 • Klanje kopitara, rasijecanje i obrada mesa i izrada mesnih proizvoda kopitara mora se obavljati u posebnom objektu.
NN 20/1992 • Omamljivanje, klanje i obrada zaklanih kopitara mora biti u skladu s odredbama članaka 50. do 58. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Objekt za rasijecanje i obradu mesa, prema vrsti proizvodnje i načinu rada, mora imati ove prostorije:
NN 20/1992 • 3. za hlađenje ili zamrzavanje ili uređaje za hlađenje odgovarajućeg kapaciteta;
NN 20/1992 • 5. za nejestive proizvode i konfiskat (ili kontejnere za prihvat nejestivih proizvoda i konfiskata):
NN 20/1992 • Tehnološka povezanost, broj, veličina i opremljenost prostorija iz stavka 1. ovog članka moraju odgovarati vrsti i opsegu proizvodnje.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 51/04, Broj 96/07,
Broj 132/06, Broj 153/05,
Broj 11/91, Broj 6/99
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
Web Express - Poslovne novine - Poslovni vjesnik - Programi
Cyber Zentrum - Avon - Berlin - London - Hosting