PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2005-01-13-215 NN 13/2005

• 11) ako im je istekao rok uporabe označen na njihovoj deklaraciji ili ako nemaju podatke o roku uporabe.


Stranica 2005-01-13-215 NN 13/2005

• (3) Pod uvjetima kojima mora udovoljavati pošiljka proizvoda životinjskog podrijetla, prema ovom Pravilniku, razumije se:


Stranica 2005-01-13-215 NN 13/2005

• 1) da proizvod potječe od zdravih životinja pregledanih prije i poslije klanja, te poslije odstrela, ulova ili izlova;


Stranica 2005-01-13-215 NN 13/2005

• 2) da je pošiljka proizvedena i skladištena u odobrenom objektu koji je upisan u upisnik Ministarstva;


Internet NN 13/2005
• 3) da je obavljen veterinarsko-zdravstveni pregled na mjestu proizvodnje i skladištenja;

Internet stranice NN 13/2005
• 4) da pošiljku u unutarnjem prometu prati veterinarsko-zdravstvena potvrda;

Internet stranice NN 13/2005 • 5) da pošiljku pri uvozu, izvozu i provozu prati veterinarsko-zdravstvena svjedodžba (certifikat);
Internet stranice NN 13/2005 • 6) da je proizvod ohlađen, smrznut ili duboko smrznut, te pakiran i utovaren na propisan način.
Internet stranice NN 13/2005 • Pri utovaru proizvoda životinjskog podrijetla stupanj ohlađenosti i smrzavanja, kako higijensko-tehnički uvjet, mora iznositi:
Internet stranice NN 13/2005 • 6) za smrznuto meso, iznutrice i druge proizvode životinjskog podrijetla najmanje –12°C;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 13/2005 • 7) za dubokosmrznuto meso, iznutrice i druge proizvode životinjskog podrijetla najmanje –18°C;
Informacije NN 13/2005 • Pod uvjetima kojima mora udovoljavati pošiljka sirovina i otpadaka životinjskog podrijetla, prema ovom Pravilniku, razumije se:
Poslovne stranice NN 13/2005 • 1) da sirovine i otpaci potječu od životinja koje nisu bolovale od zaraznih bolesti iz članka 8. Zakona,
Pregledi NN 13/2005 • (1) Veterinarsko-zdravstveni pregled pošiljaka životinja, sirovina, proizvoda i otpadaka životinjskog podrijetla obavlja ovlašteni veterinar ili nadležni veterinarski inspektor prije utovara, za vrijeme pretovara, te prilikom istovara.
Besplatno NN 13/2005 • (2) Radi pregleda iz stavka 1. ovoga članka nadležno tijelo mora biti obaviješteno o mjestu i vremenu utovara, pretovara ili istovara pošiljke, i to najmanje 24 sata prije utovara, a pri pretovaru i istovaru odmah nakon prispjeća pošiljke.
Glasnik NN 13/2005 • (1) Pošiljke u prometu mogu biti pretovarene iz jednog vozila u drugo neposredno ili nakon istovara u skladišni prostor, uz kontrolu nadležnog veterinarskog inspektora ili ovlaštenog veterinara.
Propis NN 13/2005 • (2) Uvjeti za pretovar moraju odgovarati uvjetima za utovar i istovar pošiljaka, navedenim ovim Pravilnikom.
Propis NN 13/2005 • (1) Pošiljatelj pošiljke je dužan nadležnom tijelu (ovlaštenoj veterinarskoj organizaciji ili veterinarskom uredu) podnijeti prijavu i to najkasnije 24 sata prije planiranog utovara.
Propis NN 13/2005 • (2) U mjestima gdje je organiziran centralni istovar ili ako je pošiljka za više primatelja unutar jedne epizootiološke jedinice, prispjeće pošiljke mora nadležnom tijelu prijaviti pošiljatelj ili prijevoznik pošiljke. Primatelj je obavezan prijaviti prispjeće pošiljke nadležnom tijelu ako je pošiljka prispjela samo za jednog primatelja ili ako nije uspostavljen centralni istovar.
Propis NN 13/2005 • (3) Prispjeće se prijavljuje najbržim načinom odmah po saznanju o očekivanom vremenu prispjeća ili trenutno po prispjeću pošiljke na odredište.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 61/98, Broj 145/99, Broj 25/03, Broj 97/08, Broj 93/94, Broj 88/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled