PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2005-08-96-1887 NN 96/2005

• 3) Odredbe stavka 1. ovoga članka se odnose i na posrednike koji prepakiravaju sirovine i proizvode.


Stranica 2005-08-96-1887 NN 96/2005

• 1) Uzorke sirovina i svake proizvodne serije proizvoda pri kontinuiranoj proizvodnji mora uzeti odgovorna osoba, u dovoljnoj količini, po unaprijed utvrđenom programu u skladu s posebnim propisom koji određuje načine uzimanja uzoraka. Uzorci moraju biti zapakirani i označeni na način da se spriječi njihova zamjena i miješanje. Podaci moraju omogućiti identifikaciju i slijedivost proizvoda. Uzorke treba skladištiti u uvjetima koji onemogućavaju zamjenu i promjene sastava i higijensko zdravstvene ispravnosti.


Stranica 2005-08-96-1887 NN 96/2005

• a) za dodatke: najmanje 6 mjeseci po isteku roka valjanosti navedenog u deklaraciji;


Stranica 2005-08-96-1887 NN 96/2005

• b) za premikse: najmanje 3 mjeseca po isteku roka valjanosti navedenog u deklaraciji;


Internet NN 96/2005
• c) za krmne smjese: najmanje do isteka roka valjanosti navedenog u deklaraciji;

Internet stranice NN 96/2005
• 3) Odredbe ovog članka se odnose i na posrednike koji prepakiravaju sirovine i proizvode.

Internet stranice NN 96/2005 • 1) Proizvode i sirovine treba pakirati u primjerenu ambalažu i skladištiti u takvim prostorima koji su predviđeni, prilagođeni i održavani da zadovoljavaju načela dobre skladišne prakse i u skladu s člankom 8. točkama 1. – 10. ovoga Pravilnika.
Internet stranice NN 96/2005 • 2) Proizvode i sirovine treba skladištiti na način da ih je moguće lako identificirati, pratiti njihovu sljedivost i spriječiti zamjenu, kontaminaciju ili unakrsnu kontaminaciju s drugim sirovinama, proizvodima ili štetnim organizmima.
Internet stranice NN 96/2005 • 3) Skladišni prostori moraju biti zatvoreni i dostupni samo osobama koje imaju dozvolu proizvođača ili odgovorne osobe.
Internet stranice NN 96/2005 • 1) Proizvođači moraju izraditi dokumetacijski sustav koji označava kritična mjesta proizvodnog procesa (HACCP), plan kontrole kakvoće, rezultate kontrola i analiza te predviđene mjere za otklanjanje nepravilnosti.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 96/2005 • 2) Dokumentacija se mora voditi na način da je moguće pratiti proizvodni postupak za svaku vrstu i proizvodnu seriju proizvoda koji su stavljeni u promet i utvrditi odgovornost u slučaju pritužbi i reklamacija.
Informacije NN 96/2005 • 3) Dokumentacija i evidencije se mogu voditi računalno, a u pisanom obliku treba ih čuvati najmanje 3 godine.
Poslovne stranice NN 96/2005 • 4) Odredbe ovog članka se odnose i na posrednike koji prepakiravaju sirovine i proizvode.
Pregledi NN 96/2005 • 1) Proizvođači, obiteljska gospodarstva, trgovci i posrednici koji prepakiravaju proizvode moraju u svrhu praćenja sljedivosti voditi sljedeće evidencije:
Besplatno NN 96/2005 • 1. za dodatke navedene u Popisu 1 i proizvode navedene u Popisu 2 članka 6. ovoga Pravilnika:
Glasnik NN 96/2005 • a) datum proizvodnje, vrstu, količinu, broj radnog naloga i redni broj šarže;
Propis NN 96/2005 • b) za dodatke i proizvode koji su stavljeni u promet: ime/naziv tvrtke i sjedište (identifikacijski podaci) kupca, vrstu, količinu, broj radnog naloga i redni broj šarže te datum nabave;
Propis NN 96/2005 • 2. za premikse s dodacima iz Popisa 1 članka 6. ovoga Pravilnika:
Propis NN 96/2005 • a) za sirovine: identifikacijski podaci o proizvođačima i dobavljačima dodataka, vrstu, količinu, datum nabave te broj radnog naloga i redni broj šarže;
Propis NN 96/2005 • b) za premikse: datum proizvodnje, vrstu, količinu, broj radnog naloga i redni broj šarže;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 77/08, Broj 92/09, Broj 97/09, Broj 194/03, Broj 42/02, Broj 27/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled