PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-01-1-3 NN 1/2007

• (38) vezivno tkivo su tetive životinja za klanje osim vratnih ligamenata goveda, te svinjske i teleće kožice koji su većinom sastavljeni od bjelančevina kolagena i elastina;


Stranica 2007-01-1-3 NN 1/2007

• (39) zamrzavanje je tehnološki postupak konzerviranja mesa, a može se provoditi na temperaturama nižim od -12°C i temperaturama nižim od -18°C;


Stranica 2007-01-1-3 NN 1/2007

• (40) zrenje mesa je kompleksan proces tijekom kojeg se zbivaju mnogobrojne biokemijske i fizikalno-kemijske promjene o kojima ovise senzorna svojstva, a time i kakvoća proizvoda.


Stranica 2007-01-1-3 NN 1/2007

• (1) Proizvodi definirani u članku 3. ovoga Pravilnika se proizvode i stavljaju na tržište sukladno sistematizaciji u Prilogu I ovoga Pravilnika.


Internet NN 1/2007
• (2) Sukladno Prilogu I ovoga Pravilnika, proizvodi od mesa su podijeljeni u kategorije, skupine, podskupine i pojedine proizvode od mesa, kako slijedi u daljnjem tekstu.

Internet stranice NN 1/2007
• (1) Proizvodi od svježeg mesa životinja za klanje i divljači, cijelih ili izrezanih komada ili usitnjenog i oblikovanog mesa i masnog tkiva, iznutrica i dodatnih sastojaka, proizvode se i stavljaju na tržište kao toplinski neobrađeni, odnosno svježi, ohlađeni ili smrznuti, odnosno duboko smrznuti.

Internet stranice NN 1/2007 • (2) Nije dozvoljena proizvodnja ovih proizvoda iz prethodno odmrznutog mesa.
Internet stranice NN 1/2007 • (3) Proizvodi od svježeg mesa se mogu proizvoditi od jedne ili više vrsta mesa, ako ovim Pravilnikom nije drukčije određeno, uz obvezno deklariranje vrsta mesa.
Internet stranice NN 1/2007 • (4) Proizvodi od svježeg mesa se stavljaju na tržište zapakirani ili nezapakirani.
Internet stranice NN 1/2007 • (1) Proizvodi od usitnjenog mesa se proizvode od jedne ili više vrsta mljevenog ili na druge načine usitnjenog mesa i dodatnih sastojaka.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 1/2007 • (2) Proizvodi od usitnjenoga svinjskog mesa mogu sadržavati maksimalno 30% masti, a od goveđeg, ovčjeg i mesa kopitara maksimalno 25% masti.
Informacije NN 1/2007 • (3) Proizvodi od usitnjenog mesa proizvedeni od više vrsta mesa mogu sadržavati maksimalno 30% masti.
Poslovne stranice NN 1/2007 • (1) Usitnjeno meso se proizvodi od jedne ili više vrsta mesa i dodatnih sastojaka.
Pregledi NN 1/2007 • (2) Usitnjeno meso mora biti mirisa i okusa svojstvenog vrsti uporabljenog mesa i dodatnih sastojaka.
Besplatno NN 1/2007 • (3) Usitnjeno meso se proizvodi i stavlja na tržište pod nazivom: usitnjeno meso ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
Glasnik NN 1/2007 • (1) Usitnjeno oblikovano meso se proizvodi od jedne ili više vrsta mesa i dodatnih sastojaka uz oblikovanje.
Propis NN 1/2007 • (2) Usitnjeno oblikovano meso mora biti pravilno i uredno oblikovano, mirisa i okusa svojstvenog vrsti uporabljenog mesa i dodatnih sastojaka.
Propis NN 1/2007 • (3) Usitnjeno oblikovano meso se proizvodi i stavlja na tržište pod nazivima: ćevapčići, pljeskavica, hamburger ili pod drugim nazivima sukladno članku 8. stavku 3. ovoga Pravilnika.
Propis NN 1/2007 • (1) Marinirano meso su cijeli ili narezani komadi mesa sa ili bez kosti tretirani postupkom mariniranja.
Propis NN 1/2007 • (2) Meso tretirano enzimima, starter kulturama i antioksidansima sukladno posebnom propisu o prehrambenim aditivima, proizvodi se od osnovnih ili narezanih komada goveđeg ili drugih vrsta mesa životinja za klanje, sa ili bez kosti. U proizvodnji ovih proizvoda mogu se upotrjebljavati i drugi dodatni sastojci.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 81/02, Broj 37/08, Broj 101/02, Broj 112/04, Broj 7/90, Broj 115/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled