PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2009-12-152-3713 NN 152/2009

• 8. Preinaka ili naknadna ugradnja bočne zaštite, stražnje zaštite od podlijetanja, branika, spojlera i sl.


Stranica 2009-12-152-3713 NN 152/2009

• 5. Naknadna ugradnja i zamjena opruga i gibnjeva drugim tipom


Stranica 2009-12-152-3713 NN 152/2009

• 7. Naplatci i gume (zamjena kotača drugačijim od tipno odobrenih za predmetno vozilo)


Stranica 2009-12-152-3713 NN 152/2009

• 5. Promjena snage motora (preinakama na usisnom sustavu, sustavu paljenja, sustavu napajanja gorivom itd.)


Internet NN 152/2009
• 1. Uslijed promjene elemenata (npr. usisni sustav, ispušni sustav, snaga motora)

Internet stranice NN 152/2009
• 2. Promjena elemenata prijenosa snage i momenta od pogonskog motora do kotača

Internet stranice NN 152/2009 • 1. Promjena dijelova karoserije ili šasije na elementima bitnim za prihvat elemenata oslanjanja, upravljačkog i kočnog mehanizma, prijenosa snage i dr.
Internet stranice NN 152/2009 • 1. Ugradnja dodatnih sklopova i uređaja koji utječu na sigurnosno-ekološke karakteristike vozila, (npr. ugradnja dodatnih komandi u vozila auto-škola i vozila za osobe s invaliditetom i sl.)
Internet stranice NN 152/2009 • Na temelju članka 56. stavka 2. podstavka drugog Zakona o hrani (»Narodne novine«, broj 46/07 i 155/08), ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, donosi
Internet stranice NN 152/2009 • O UVJETIMA ZA IZLOV/SAKUPLJANJE I PRERADU ODRE?ENIH VRSTA ŽIVIH ŠKOLJKAŠA IZ PODRUČJA U KOJIMA RAZINA BIOTOKSINA KOJI UZROKUJE PARALIZU PRELAZI VRIJEDNOST ODRE?ENU PRAVILNIKOM O HIGIJENI HRANE ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 152/2009 • Ovaj se Pravilnik odnosi na žive školjkaše vrste Acanthocardia tuberculatum.
Informacije NN 152/2009 • »Nadležno tijelo« – Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.
Poslovne stranice NN 152/2009 • (1) Španjolska može dozvoliti izlov/sakupljanje živih školjkaša iz članka 1. ovoga Pravilnika u proizvodnim područjima u kojima je razina biotoksina koji uzrokuje paralizu (engl. Paralitic Shellfish Poison; u daljnjem tekstu: PSP) u jestivim dijelovima živih školjkaša viša od 800 mikrograma na kilogram, ali niža od 3000 mikrograma na kilogram.
Pregledi NN 152/2009 • – se transportirati u spremnicima ili prijevoznim sredstvima, zapečaćenim od strane nadležnog tijela, izravno u odobreni objekt u kojem je nadležno tijelo dozvolilo obradu,
Besplatno NN 152/2009 • – biti praćeni dokumentom izdanim od strane nadležnog tijela, kojim se dozvoljava prijevoz, dokazuje vrsta i količina proizvoda, područje podrijetla i odredišni objekt,
Glasnik NN 152/2009 • – biti podvrgnuti toplinskoj obradi u skladu s Prilogom ovoga Pravilnika.
Propis NN 152/2009 • (3) Konačni proizvod koji potječe od živih školjkaša iz stavka 1. ovoga članka ne smije, nakon toplinske obrade iz Priloga ovoga Pravilnika, sadržavati vrijednost PSP-a dokazivu metodom biološkog pokusa. Pretražuje se svaka proizvodna serija.
Propis NN 152/2009 • Nadležno tijelo kontrolira da se sustav iz članka 5. Pravilnika o higijeni hrane[3] koji uspostavlja i provodi subjekt u poslovanju s hranom u objektu u kojem je nadležno tijelo dozvolilo obradu, primjenjuje na toplinsku obradu iz Priloga ovoga Pravilnika.
Propis NN 152/2009 • Prilog je tiskan kao dodatak ovoga Pravilnika i njegov je sastavni dio.
Propis NN 152/2009 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 91/09, Broj 87/05, Broj 136/03, Broj 112/04, Broj 13/02, Broj 19/01


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled