PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2009-05-61-1405 NN 61/2009

• (b) Alkoholna jakost krem likera od (uz naziv korištenog voća ili sirovine) koji se stavlja na tržište kao gotov proizvod je najmanje 15% vol.


Stranica 2009-05-61-1405 NN 61/2009

• (c) Na ovo jako alkoholno piće primjenjuju se pravila o aromatičnim tvarima i pripravcima utvrđena za kategoriju 32. ovoga Priloga.


Stranica 2009-05-61-1405 NN 61/2009

• (d) Naziv pod kojim se ovo jako alkoholno piće stavlja na tržište može se dopuniti pojmom »liker«.


Stranica 2009-05-61-1405 NN 61/2009

• (a) Creme de cassis je liker od crnog ribiza s minimalnim sadržajem šećera od 400 grama po litri izražen kao invertni šećer.


Internet NN 61/2009
• (b) Alkoholna jakost creme de cassis koja se stavlja na tržište kao gotov proizvoda je najmanje 15% vol.

Internet stranice NN 61/2009
• (c) Na creme de cassis primjenjuju se pravila o aromatičnim tvarima i pripravcima utvrđena za kategoriju 32. ovoga Priloga.

Internet stranice NN 61/2009 • (d) Naziv pod kojim se ovo jako alkoholno piće stavlja na tržište može se dopuniti pojmom »liker«.
Internet stranice NN 61/2009 • (a) Guignolet je liker dobiven maceracijom trešanja/višanja u etilnom alkoholu poljoprivrednoga podrijetla.
Internet stranice NN 61/2009 • (b) Alkoholna jakost guignoleta koji se stavlja na tržište kao gotov proizvod je najmanje 15% vol.
Internet stranice NN 61/2009 • (c) Na guignolet se primjenjuju pravila o aromatičnim tvarima i pripravcima utvrđena za kategoriju 32. ovoga Priloga.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 61/2009 • (d) Naziv pod kojim se ovo jako alkoholno piće stavlja na tržište može se dopuniti pojmom »liker«.
Informacije NN 61/2009 • (a) Punch au rhum je liker čiji alkohol potječe isključivo od ruma.
Poslovne stranice NN 61/2009 • (b) Alkoholna jakost punch au rhuma koji se stavlja na tržište kao gotov proizvod je najmanje 15% vol.
Pregledi NN 61/2009 • (c) Na punch au rhum primjenjuju se pravila o aromatičnim tvarima i pripravcima utvrđena za kategoriju 32. ovoga Priloga.
Besplatno NN 61/2009 • (d) Naziv pod kojim se ovo jako alkoholno piće stavlja na tržište može se dopuniti pojmom »liker«.
Glasnik NN 61/2009 • (a) Sloe gin je liker proizveden maceracijom divlje šljive (trnjine) u ginu s mogućim dodatkom soka divlje šljive.
Propis NN 61/2009 • (b) Alkoholna jakost sloe gina koji se stavlja na tržište kao gotov proizvod je najmanje 25% vol.
Propis NN 61/2009 • (c) U proizvodnji sloe gina smiju se koristiti samo prirodne aromatične tvari i aromatični pripravci definirani u članku 2. stavku 2. točki (a) podtočki (a.1.) i članku 2. stavku 2. točki (b) Pravilnika o aromama.
Propis NN 61/2009 • (d) Naziv pod kojim se ovo jako alkoholno piće stavlja na tržište može se dopuniti pojmom »liker«.
Propis NN 61/2009 • (i) koji sadrži destilate anisa (Pimpinella anisum L.), zvjezdastog anisa (Illicium verum L.) ili drugih aromatskih biljaka;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 16/92, Broj 87/08, Broj 12/04, Broj 30/98, Broj 75/09, Broj 39/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled