PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 56/2006 • (c) u objektima za toplinsku preradu, uzimati reprezentativne uzorke radi provjere sukladnosti:
NN 56/2006 • – svake prerađene šarže sa uvjetima koji su određeni ovim Pravilnikom, i
NN 56/2006 • – s maksimalnim dopuštenim granicama fizikalno-kemijskih ostataka, u skladu s posebnim propisima;
NN 56/2006 • (d) evidentirati rezultate provjera i testova iz točaka (b) i (c) ovoga stavka i te podatke čuvati najmanje dvije godine radi predočavanja nadležnim tijelima.
NN 56/2006 • (e) uvesti sustav koji omogućava da se uđe u trag svakoj otpremljenoj pošiljci proizvoda.
NN 56/2006 • 2) Ako rezultati testiranja uzoraka uzetih u skladu sa stavkom 1. točkom (c) ovoga članka ne budu u skladu s odredbama iz ovoga Pravilnika, korisnik dotičnog objekta za preradu mora:
NN 56/2006 • (a) odmah obavijestiti nadležno tijelo navodeći sve detalje o svojstvima uzorka i o šarži iz koje je taj uzorak uzet;
NN 56/2006 • (c) ponovno preraditi ili uništiti kontaminiranu šaržu proizvoda pod nadzorom nadležnog tijela.
NN 56/2006 • (d) osigurati da nikakav sumnjivi materijal ili materijal za koji se zna da je kontaminiran uzročnicima zarazne bolesti ne napusti objekt prije ponovne toplinske prerade pod nadzorom ovlaštenog veterinara i ponovnog službenog uzimanja uzoraka, da bi se dokazalo da su ispunjeni uvjeti propisani ovim Pravilnikom, osim ako nije predviđeno uništavanje tog materijala spaljivanjem ili zakopavanjem u skladu s posebnim propisom;
NN 56/2006 • (e) povećati učestalost uzorkovanja i testiranja proizvodnje;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 56/2006 • (f) istražiti podrijetlo nusproizvoda životinjskog podrijetla; i
NN 56/2006 • (g) provesti odgovarajuće postupke čišćenja i dezinfekcije unutar objekta, posebice prometnica u nečistom dijelu.
NN 56/2006 • 1) Nadležno tijelo mora u redovitim intervalima obavljati inspekcijske preglede i nadzor u objektima koji su odobreni u skladu s ovim Pravilnikom. Inspekcijski pregledi i nadzor u objektima za preradu nusproizvoda životinjskog podrijetla moraju se obavljati u skladu s Dodatkom V. Poglavlje IV. ovoga Pravilnika.
NN 56/2006 • 2) Učestalost inspekcijskih pregleda i nadzora ovisit će o veličini objekta, vrsti proizvoda koji se tamo proizvode, procjeni rizika te stečenim jamstvima provođenja i pračenja sustava analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka (HACCP).
NN 56/2006 • 3) Ako se inspekcijskim pregledom nadležnog tijela ili nadležnog ovlaštenog veterinara utvrdi da nisu ispunjeni uvjeti propisani odredbama ovoga Pravilnika, moraju se poduzeti odgovarajuće mjere.
NN 56/2006 • 4) Nadležno tijelo mora voditi popis svih objekata koji su odobreni prema odredbama ovoga Pravilnika. Svaki objekt se vodi pod određenim kontrolnim veterinarskim brojem i prema vrsti djelatnosti koja se obavlja.
NN 56/2006 • 1) U skladu s odredbama ovoga Pravilnika, nadležno tijelo može priznati da veterinarsko-zdravstvene mjere koje neka zemlja primjenjuje u proizvodnji, postupanju, uskladištenju i prijevozu kategorija nusproizvoda navedenih u Dodacima VII. i VIII. ovoga Pravilnika, pružaju jamstva koja su jednaka onima u Hrvatskoj, ako dotična zemlja o tome dostavi objektivne i prihvatljive dokaze.
NN 56/2006 • 2) U skladu s odlukom iz stavka 1. ovoga članka određuju se posebni uvjeti kojima se odobrava uvoz i/ili provoz nusproizvoda životinjskog podrijetla.
NN 56/2006 • (a) vrstu i sadržaj zdravstvene svjedodžbe koja mora pratiti proizvod;
NN 56/2006 • (b) posebne veterinarsko-zdravstvene uvjete koji se primjenjuju na uvoz i/ili provoz kroz Hrvatsku; i
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 58/93, Broj 30/09,
Broj 37/07, Broj 120/03,
Broj 109/07, Broj 175/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE