PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 44/2006 • e) proizvoda od mesa domaćih i divljih svinja koji nisu bili obrađeni na način kojim bi sa sigurnošću bio uništen virus klasične svinjske kuge;
NN 44/2006 • f) proizvoda životinjskog podrijetla (od svinja) namijenjenih za poljoprivrednu, industrijsku i drugu uporabu koji nisu bili obrađeni na način kojim bi sa sigurnošću bio uništen virus klasične svinjske kuge;
NN 44/2006 • g) proizvoda životinjskog podrijetla (od svinja) namijenjenih farmaceutskoj ili medicinskoj (kirurškoj) uporabi koji nisu bili obrađeni na način kojim bi sa sigurnošću bio uništen virus klasične svinjske kuge;
NN 44/2006 • h) patološki materijal i biološki proizvodi (od svinja) koji nisu bili obrađeni na način kojim bi sa sigurnošću bio uništen virus klasične svinjske kuge.
NN 44/2006 • 2) Navedena zabrana odnosi se i na pošiljke domaćih i divljih svinja koje potječu iz drugih država ako se prije ulaska na teritorij Republike Hrvatske provoze preko država ili dijelova teritorija država koji ne udovoljavaju odredbama iz točke II. ove Naredbe.
NN 44/2006 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne odnosi se na države ili dijelove teritorija država u kojima klasična svinjska kuga nije potvrđena u posljednjih 12 mjeseci, u kojima je cijepljenje protiv klasične svinjske kuge službeno zabranjeno najmanje 12 mjeseci te svinje nisu cijepljene u posljednjih 12 mjeseci.
NN 44/2006 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe primjenjuje se na pošiljke podrijetlom iz država odnosno dijelove teritorija država navedenih u prilozima I, II, III, IV koji su sastavni dio ove Naredbe.
NN 44/2006 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na sljedeće pošiljke:
NN 44/2006 • a) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
NN 44/2006 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 44/2006 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
NN 44/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
NN 44/2006 • b) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje, i slično;
NN 44/2006 • c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70°C;
NN 44/2006 • d) crijeva ukoliko su bila obrađena na jedan od sljedećih načina;
NN 44/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
NN 44/2006 • e) trofeji divljih životinja kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, papaka, pandži ili zubi i koji su bili dezinficirani sredstvom odobrenim od nadležnog tijela države izvoznice, naročito upotrebom peroksida kod trofeja koji sadrže kosti
NN 44/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi.
NN 44/2006 • Uz pošiljke navedene u točki IV. ove Naredbe, u Republiku Hrvatsku dozvoljava se uvoz sljedećih pošiljaka, ukoliko potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u državama odnosno dijelovima država, navedenim u Prilogu I koji je sastavni dio ove Naredbe:
NN 44/2006 • – hermetički zatvorenih toplinski obrađenih konzervi od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajnih konzervi;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 55/07, Broj 32/05,
Broj 96/94, Broj 45/07,
Broj 129/06, Broj 53/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE