PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2009-02-20-447 NN 20/2009

• Voćna kaša je proizvod koji nije fermentirao, ali može fermentirati, a dobiva se pasiranjem cijelog ili oguljenog voća bez izdvajanja soka.


Stranica 2009-02-20-447 NN 20/2009

• Koncentrirana voćna kaša je proizvod dobiven izdvajanjem određene količine vode iz voćne kaše nekim fizičkim postupkom.


Stranica 2009-02-20-447 NN 20/2009

• – šećera propisanih posebnim propisom o šećerima namijenjenim za konzumaciju[6]


Stranica 2009-02-20-447 NN 20/2009

• b) za proizvodnju voćnih sokova od koncentriranog voćnog soka dopuštena je upotreba:


Internet NN 20/2009
• – šećera propisanih posebnim propisom o šećerima namijenjenim za konzumaciju 6

Internet stranice NN 20/2009
• – šećera navedenih pod točkom 4.b. ovoga Priloga koji sadrže manje od 2% vode.

Internet stranice NN 20/2009 • Pulpa i čestice voćnog tkiva su proizvodi dobiveni od jestivih dijelova voća iste vrste bez izdvajanja soka. Kod citrus voća, pulpa i čestice voćnog tkiva dobivaju se iz endokarpa.
Internet stranice NN 20/2009 • SPECIFIČNI NAZIVI KOJI SE MOGU KORISTITI ZA ODRE?ENE PROIZVODE NAVEDENE U PRILOGU 1.
Internet stranice NN 20/2009 • Riječ »Süßmost« može se koristiti samo uz nazive »Fruchtsaft« ili »Fruchtnektar»;
Internet stranice NN 20/2009 • – za voćni sok proizveden od krušaka, uz dodatak jabuka, gdje je to primjenjivo, ali bez dodanog šećera;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 20/2009 • – za voćni nektar koji je proizveden isključivo od voćnih sokova, koncentriranih voćnih sokova ili njihovih mješavina, koji nisu pitki u izvornom stanju zbog jače kiselosti;
Informacije NN 20/2009 • (3) »succo e polpa« ili »sumo e polpa« za voćne nektare proizvedene isključivo od voćne kaše i/ili koncentrirane voćne kaše;
Poslovne stranice NN 20/2009 • (5) »sur … saft«, s nazivom upotrijebljene vrste voćana danskom jeziku, za sokove koji su proizvedeni od crnog ribiza, trešanja, crvenog ribiza, bijelog ribiza, malina, jagoda ili bobica bazge, bez dodanog šećera;
Pregledi NN 20/2009 • (6) »sod … saft« ili »sodet … saft« s nazivom upotrijebljene vrste voća na danskom jeziku, za sokove proizvedene iz navedenog voća sa više od 200 g/l dodanog šećera;
Besplatno NN 20/2009 • Voće od kojeg je nektar proizvedenMinimalna količina soka i/ili kaše (volumni % gotovog proizvoda)
Glasnik NN 20/2009 • II. Voće slabije kiselosti, kašasto ili jako aromatično čiji sokovi nisu pitki u izvornom stanju
Propis NN 20/2009 • [1] Pravilnikom se preuzimaju odredbe Direktive Vijeća 2001/112/EZ od 20. prosinca 2001. o voćnim sokovima te njima srodnim proizvodima namijenjenima za prehranu ljudi
Propis NN 20/2009 • [2] Pravilnikom su preuzete odredbe Direktive Vijeća 89/107/EEZ od 21. prosinca 1988. o usklađivanju zakona država članica u vezi s aditivima odobrenim za upotrebu u prehrambenim proizvodima namijenjenim za prehranu ljudi, odredbe Direktive 95/2/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 20. veljače 1995. o prehrambenim aditivima izuzev bojila i sladila i odredbe Direktive 94/35/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 30. lipnja 1994. o sladilima za upotrebu u prehrambenim proizvodima
Propis NN 20/2009 • [3] Pravilnikom su preuzete odredbe Direktive Vijeća 496/90/EEZ od 24. rujna 1990. o obilježavanju hranjive vrijednosti prehrambenih proizvoda, koja je dopunjena Direktivom Komisije 2003/120/EZ od 5. prosinca 2003.
Propis NN 20/2009 • [4] Pravilnikom su preuzete odredbe Direktive 2000/13/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 20. ožujka 2000. o usklađivanju propisa država članica koji se odnose na označavanje, prezentaciju i reklamiranje prehrambenih proizvoda
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 35/09, Broj 53/91, Broj 79/05, Broj 46/08, Broj 53/91, Broj 44/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled