PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 133/2007 • Toplinski obrađeno kravlje mlijeko proizvodi se i stavlja na tržište kao:
NN 133/2007 • – djelomično obrano mlijeko koje sadrži najmanje 1,5% a najviše od 3,5% mliječne masti u suhoj tvari;
NN 133/2007 • – obrano mlijeko koje sadrži najviše 1,5% mliječne masti u suhoj tvari.
NN 133/2007 • Toplinski obrađeno ovčje, kozje i bivolje mlijeko na tržište se stavlja s različitim udjelima mliječne masti i proteina.
NN 133/2007 • Fermentirana mlijeka proizvode se fermentacijom mlijeka (kravljeg, ovčjeg, kozjeg i bivoljeg mlijeka ili njihove mješavine) primjenom starter kultura.
NN 133/2007 • Mikroorganizmi starter kulture u proizvodu moraju biti aktivni do isteka roka valjanosti ili roka upotrebe proizvoda.
NN 133/2007 • Broj i vrsta mikroorganizama starter kulture ovisi o specifičnosti određenog proizvoda.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 133/2007 • U slučaju iz stavka 4. ovoga članka fermentirana mlijeka moraju biti označena s navodom »toplinski obrađeno«.
NN 133/2007 • Fermentirana mlijeka iz članka 13. stavka 1. ovoga Pravilnika moraju sadržavati manje od 10% mliječne masti u suhoj tvari.
NN 133/2007 • Senzorna svojstva fermentiranih mlijeka moraju biti u skladu s osnovnom sirovinom i drugim označenim svojstvima.
NN 133/2007 • Jogurt se proizvodi fermentacijom mlijeka djelovanjem različitih sojeva Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus sa ili bez dodatka drugih sojeva Lactobacillus spp.
NN 133/2007 • Acidofilno mlijeko se proizvodi fermentacijom mlijeka djelovanjem različitih sojeva Lactobacillus acidophilus.
NN 133/2007 • Kefir se proizvodi fermentacijom mlijeka djelovanjem kefirnih zrnaca ili starter kulture sastavljene od različitih vrsta bakterija mliječne kiseline i kvasaca.
NN 133/2007 • Ostala fermentirana mlijeka proizvode se fermentacijom mlijeka djelovanjem različitih sojeva bakterija mliječne kiseline i ostalih neškodljivih mikrobnih vrsta.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 112/04, Broj 9/02,
Broj 53/00, Broj 21/08,
Broj 136/03, Broj 66/93
LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA