PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 42/2005 • – da je bistro i bez taloga, osim proizvoda iz članka 11. ovoga Pravilnika;
NN 42/2005 • – da je količina sumpor-dioksida sukladna odredbama propisa o prehrambenim aditivima koji se mogu nalaziti u hrani;
NN 42/2005 • Dopušteno je stavljati na tržište pivo koje može biti mutno i s talogom, ako je mutnoća posljedica posebnih tehnoloških postupaka. Takvo pivo mora na deklaraciji sadržavati navod »mutno pivo«.
NN 42/2005 • Dopušteno je stavljati na tržište nefiltrirano pivo koje na deklaraciji mora sadržavati navod »nefiltrirano pivo«.
NN 42/2005 • Pivo se skladišti u uvjetima koji čuvaju njegovu kakvoću do navedenoga roka uporabe. Pivo ne smije biti izloženo sunčevim i ultraljubičastim zrakama i neposrednom izvoru toplinske energije.
NN 42/2005 • Pivo se na tržište može stavljati kao točeno pivo, koje na prodajnom mjestu mora biti označeno najmanje nazivom piva i nazivom proizvođača.
NN 42/2005 • Za točenje piva mogu se koristiti sljedeći potisni plinovi: ugljik-dioksid, dušik ili mješavina obaju plinova.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 42/2005 • Pivo iz drvenih bačvi ili metalnih posuda mora se točiti samo pomoću aparata za točenje.
NN 42/2005 • Aparati za točenje piva ne smiju se upotrebljavati za točenje drugih pića.
NN 42/2005 • Dio uređaja za točenje piva u kojima pivo dolazi u dodir sa zrakom korisnik uređaja treba prati svaki dan nakon uporabe.
NN 42/2005 • – podatke iz deklaracije sukladno pravilniku kojim se propisuje opće deklariranje ili označavanje hrane, uključujući popis sastojaka i količinu određenih sastojaka ili kategorije sastojaka;
NN 42/2005 • – vrstu i količinu upotrebljenih pivovarskih sirovina i drugih sastojaka;
NN 42/2005 • Proizvođačka dokumentacija, u slučaju zahtjeva, mora se dati na uvid nadležnom inspektoru. Podaci iz deklaracije navedeni u proizvođačkoj dokumentaciji moraju se dati na uvid potrošaču u slučaju njegovog zahtjeva.
NN 42/2005 • Za utvrđivanje sukladnosti piva i piva s dodacima s propisanim općim zahtjevima kakvoće u svrhu službene kontrole koriste se metode iz tablice 2. Priloga 1. ovoga Pravilnika.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 124/09, Broj 69/98,
Broj 92/03, Broj 59/00,
Broj 1/92, Broj 99/07
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA