PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2003-11-175-2562 NN 175/2003

• (8) U blizini kuhinje mora biti odvojena prostorija ili prostor za čuvanje sredstava za čišćenje i održavanje kuhinje, te prozračivana prostorija za odlaganje otpadaka, ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano.


Stranica NN 175/2003

• (1) Pod u kuhinji ne smije biti klizav, mora biti od vodonepropusnog materijala koji se lako čisti i održava. U podu moraju biti odvodi sa sifonom koji ima zaštitnu rešetku.


Stranica NN 175/2003

• (2) Zidovi kuhinje, prostorija i prostora za pripremanje i obradu namirnica i pranje posuđa, moraju biti obloženi keramičkim pločicama do visine 2,00 m od poda.


Stranica NN 175/2003

• (3) Prozori i otvori u kuhinji moraju biti zaštićeni od ulaska insekata zaštitnim mrežicama.


Internet NN 175/2003
• (4) U kuhinji mora biti besprijekoran red i čistoća, a otpaci se moraju redovito odstranjivati.

Internet stranice NN 175/2003
• 1.17.5. Centralna pripremnica namirnica – prostorija za obradu namirnica za više ugostiteljskih sadržaja, ugostiteljskih objekata i/ili smještajnih objekata, kojima posluje ugostitelj

Internet stranice NN 175/2003 • (1) Ugostitelji koji posluju vrstom Kamp naselje ili vrstom Kamp i drugim vrstama smještajnih objekata, u kojima se pružaju usluge prehrane, mogu pripremu i obradu namirnica za pripremanje jela u svim smještajnim objektima organizirati na jednom mjestu u centralnoj pripremnici namirnica. Također, pripremu i obradu namirnica za pripremanje jela mogu objediniti u centralnoj pripremnici i za pojedine ugostiteljske sadržaje i/ili ugostiteljske objekte koji se nalaze unutar KAMPOVA i za ugostiteljske objekte izvan KAMPOVA koji su u njihovoj funkcionalnoj cjelini.
Internet stranice NN 175/2003 • 1. Odgovarajuće rashladne uređaje za čuvanje neobrađenih namirnica;
Internet stranice NN 175/2003 • 2. Odgovarajuće rashladne odnosno termičke uređaje za odlaganje obrađenih i poluobrađenih namirnica i proizvoda;
Internet stranice NN 175/2003 • 6. Zasebne prostore (boksove) sa odgovarajućim dvodijelnim koritima i radnim površinama za pripremu namirnica, od nehrđajućeg čelika, odvojeno za obradu: ribe, mesa, povrća i voća;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 175/2003 • 9. Odvojene prostore sa dvodijelnim sudoperima za pranje crnog i bijelog posuđa, s tekućom toplom i hladnom vodom. Ako se posuđe pere u stroju za pranje posuđa, tada je dostatan jednodijelni sudoper za svaku od navedenih vrsta posuđa;
Informacije NN 175/2003 • 10. Za potrebe osoblja poseban umivaonik s tekućom hladnom i toplom vodom, odgovarajućim priborom i sredstvom za pranje, dezinfekciju i sušenje ruku;
Poslovne stranice NN 175/2003 • 13. Na vidljivom mjestu mora biti izloženo upozorenje o zabrani konzumiranja hrane;
Pregledi NN 175/2003 • 14. Ormarić opremljen materijalom za prvu pomoć mora se nalaziti na vidnom i lako dostupnom mjestu;
Besplatno NN 175/2003 • 15. Odgovarajuću opremu i uređaje za dostavu obrađenih namirnica, koji udovoljavaju sanitarnim uvjetima.
Glasnik NN 175/2003 • (3) Na centralnu pripremnicu namirnica odgovarajuće se primjenjuju odredbe članka 45. stavaka 2., 5., 6., 7. i 8., i članka 46., ovog Pravilnika.
Propis NN 175/2003 • 1.17.6. Prostorije i priručni prostori za čuvanje namirnica i pića, te način čuvanja
Propis NN 175/2003 • (1) Prostorije za spremanje i čuvanje namirnica i pića moraju biti odvojene od kuhinje ili prostora za pripremanje jela, moraju biti opremljene odgovarajućim policama i/ili ormarima s pretincima za smještaj namirnica i pića.
Propis NN 175/2003 • (2) Prostorije iz stavka 1. ovog članka za čuvanje lako pokvarljivih namirnica i pića moraju biti opremljene rashladnim komorama ili hladnjacima odgovarajućeg kapaciteta, kojima se omogućava odvojeno čuvanje namirnica različitog porijekla.
Propis NN 175/2003 • (3) U prostorijama iz stavka 1. ovog članka, prozori (ako postoje) moraju biti mrežicom zaštićeni od mogućnosti ulaska insekata.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 112/04, Broj 55/07, Broj 3/98, Broj 3/02, Broj 20/07, Broj 29/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled